Selam arkadaşlar,
Ay sonuna kadar sürecek bir tanıtım yazısı kampanyamız olacak.
Sitemiz, bir firma rehberidir. Kategorisinde; oldukça iyi bir yere sahip günlük 2-3 K arası tekil hiti olan bir rehberdir.
Ay sonuna kadar; Diğer ana kategorimiz altında, Web Siteleri alt kategorisinde artık Web Sitesi sahipleride ekleme yapabilirler.
Üye olduktan sonra; profil panelinizden; Firma Açıklaması kısmına tanıtım yazılarınızı bırakabilirsiniz. 1 adet görsel, 3 adet link çıkışı yapabilirsiniz.
Web Siteleri İçin Avantajları :
* Firma adı kısmına anahtar kelimelerinizle başlık girerseniz, gün içerisinde index alan profiliniz o kelimelerde %80 ihtimalle ilk 100 arama içerisine girer.
* Hem web sitenizi, hemde varsa işyerinize ait diğer ilanlarınızı ücretsiz verebilirsiniz. ( Web sitesi tasarım hizmeti, ürün ilanları vs... )
* Tüm kayıtlı web sitesi sahiplerine Altın Üyelik verilecektir. ( 30.09.2016 tarihine kadar. )
Kafanıza takılan bir durum olduğunda, sitemizin iletişim sayfasından iletişime geçebilirsiniz. En kısa sürede dönüş sağlanır.
Örnek Firma Profil Sayfası ,
Hemen şimdi kayıt olup, tanıtım yazınızı yayınlayabilirsiniz.
Not : Kayıt esnasında kullandığınız e-mail adresinize gelen aktivasyon mailine tıklayın. Hata mesajı alırsanız, büyük ihtimalle üyeliğiniz öncesinden onaylanmış olacaktır. Kayıt esnasında kullandığınız şifre eğer yanlış hatası verirse, şifre sıfırlama yapabilirsiniz.