-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Bilgisayarcı
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar bir kaç tane facebook sayfam var 6-10-20-30 gibi bunların isimlerini değiştiremiyorum bir türlü isim değişikliği onaylanmıyor, Yardımcı olabilecek arkadaş var mı şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum..
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Editör, Blogger Tema Yayıncısı
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
35, (%100)
Kullandığız isime yakın olursa onaylanıyor. Örnek önceki isim wmaracı forum ise yeni başvuruyu forum wmaracı olarak yapabilirsiniz bende bir sayfa vardı öyle yapmıştım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Web ve Mobil Geliştirme
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Kullanıcı sayısı 5K'yı geçtiğinde isim değiştirilemiyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Bilgisayarcı
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Karamansondakika.net adını Karamanguncel.net olarak değiştirmek istiyorum ben isimlerde yakın birbirine ama onay alamadım bir türlü daha önce 30 k sayfayı değiştirdiğimde onaylanmıştı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Muhasebe Uzmanı
-
-
Ad Soyad
H** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Yöntemini söyleyeyim yalnız başta uyarmadı deme 4 den fazla sayfanın isimini aynı isim yapıp birleştirirsen kapatıyorlar sayfayı geride açmıyorlar.
Yönteme gelecek olursak Adını değiştirmek istediğin XX sayfası var elinde sen AA sayfası yapmak istiyorsun adını. Önce AA XX olarak değiştiriyorsun . Daha sonra AA XX adlı yeni bir sayfa açıp birleştiriyorsun ikisini elinde tutacağın sayfa yeni sayfa olacak sonradan açtığın sayfa yani bu şekilde onunda isim değiştirme hakkını kullanacak AA olarak değiştirip kullanmaya başlıyorsun.
öksürüğe ne iyi gelir https://neiyigelir.com/oksuruge-ne-iyi-gelir