Heuristic
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Web Hacking, Exploits/Vuln.
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
297, (%99)
Selamlar,
İlk önce iş demişsiniz ancak bu sektör de otoriter, bilinen ve işini nasıl yaptığı konusunda uzman olan kişilerin de herşeyden evvel vereceği emek, çaba ve ugraşları dahilinde iş sonu ödeme olacağını belirtmişsiniz. Bu konuda karşıda olan insan/insanlara nasıl bir güvence, teminat vermeyi düşünüyorsunuz? Daha evvel de bu forum da buna benzer çok konular açıldı. Bir o kadar da şikayet ve mağduriyetlik konularının da açıldığını unutmamak gerekiyor.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Sanal Ag Windows Securty
-
-
Ad Soyad
H** S**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Merhaba degerlı yorumunuz için tesekkurler
oncelıkle dedıgım gıbı ıs sonu ucretı verılcek dıye bir şey kassetmedım 3 gun çalısılıcak yada 2 gun artık ben gorucem yapıp yapamadıgını ucretını odeme geçılıcek sorun yok admınlerde escrow işlemıde yapabılırım problem yok saygılar
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
makale,site tanıtım,editorluk
-
-
Ad Soyad
A** N**
-
-
-
Ticaret
31, (%87)
Heuristic Arkdaşımız dogru söyledi bu konuda bir cok meslektaşımız magdur oldu
Heuristic
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Web Hacking, Exploits/Vuln.
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
297, (%99)
Sitenizin adresini, Anahtar kelime/lerinizi bana bir PM ile iletir iseniz bir göz atayım. Eksik, yapılandırılması gereken bir işlem var ise bu konuda öncelikle bu eksikleri gidermeniz gerekmektedir. Daha sonrasında ise yapılması gereken işlemler zaten fazlasıyla yapılır. Fakat 2/3 gün içerisinde sitede bir değişiklik olmaz.
Size bu konuda sadece, işlemlerin detayı olarak ( Tanıtım, Link, Imleme, Sosyal Medya, Paravan, vb ) gibi işlem raporları sunulmaktadır. Bu konuda çalışma yaptıracağınız arkadaşı doğru seçmeniz gerekmektedir. Nasıl olsa, herkes SEO Uzmanı olarak geçiniyor. Önemli olan verilecek referansların kalitesi, doğruluğu ve işin kesin olarak başarılı bir şekilde sonuçlandırılmasıdır. ;)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
2005 Tarihi İle Seo Uzmanlıgı
-
-
Ad Soyad
İ** E**
-
-
-
Ticaret
15, (%87)
o şekilde iş mi olur hocam ? seo yu yapan arkadaş size fiyat çıkartır. bu fiyatın yüzde 70 i maliyettir zaten. ön ödeme almadan nasıl iş çeviricek bu adam sitenız için piyasada ? yanı sonucta 3-5 gun içerisinde görülecek bir durum degil bu, nasıl 3 gün içerisinde sitenizde yükselme olucak onu kavrayamadım... 1-2 ayı buluyor linklerin ve yazıların oturması. sen adamı baştan besliyeceksinki o motivasyon ile saglam girsin çalışmalara yoksa iş sonu şu kadar diyip adamın baştan hevesini kırarsan zaten verim alamazsın, alamadıgın gibi emeginde zaamnında boşa gider. piyasa da 5 adet saglam trilyonluk sporcu gıda satısı sektorunde bulunan firmanın yıllardır seo çalışmalarını yaparım. demek istedigim olay şu, sizin teklifiniz ile işi kabul edecek adam ya amator dür yada ilk defa seo yapıcagı için kendini kendine ispatlamak isteyen biridir. yoksa işinde uzman hiç bir arkadaş ugraşmaz
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Sanal Ag Windows Securty
-
-
Ad Soyad
H** S**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Anladım Zaten prof bir arkadaşla detayları gorusup anlaşıp konuyu duzenlıycme saygılar