-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Front-End Developer
-
-
Ad Soyad
S** D**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
WMAracı gibi web masterlar ile dolu bir platformun günümüzün en önemli etkenlerinden biri olan responsive olayını neden gerçekleştirmediğini çok merak ediyorum.
Daha önce böyle bir konu açıldı mı benim gibi merak edenler oldu mu bilmiyorum fakat bildiğim tek şey blog dışındaki sayfaları mobil uyumsuz. Google bu açıdan wmaracına nasıl bakıyordur sizce ? Tapatalk mıydı neydi o uygulama ile mobil ziyaretçiler idare ediyor fakat ben mesela o uygulamayı kullanmıyorum ve mobilden wmaracını kullanırken zorluk yaşıyorum.
Yönetim ekibinden arkadaşlar bizi aydınlatabilir mi biraz ?
sefacandemir.com.tr
Ozi
.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Devoloper
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
50, (%100)
İyiki değil diyorum, nefret ederim responsive sitelerden. Aynı kafada olsa gerek onlarda yapmamış.
Ozi
.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Devoloper
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
50, (%100)
Bundan aylar önce responsive kodlatmak için adam arıyordum, çekilen fiyatlar yüzünden gitti kendim öğrendim, mantıksal bakınca güzel, istediğimiz çözünürlüğe istediğimiz ayarı verebiliriz. Fakat sıkıntı lısmı fiziksel bakınca insan masaüstü görünümü daha iyi ve kullanışlı. Tabi renkler zevkler tartışılmaz ama dediğim gibi yapmak zor değil beğenmedikten sonra harcanan emek boş olduğu kanaatindeyim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Radyasyon
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Aynen hocam tasarım konusunda mobil şart zor oluyor böyle zoomla falan
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
satış
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Fiyat tuzlu geldiyse demek. Wm aracı geniş bir forum araç bölümleri vs. birde bir dünya konu var belki kayıp riski felan vardır bir bildikleri. hatta şuan çalışıyor hazırlıyor olabilirler tahminimce
Serkan
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
SEO Expert
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
13, (%85)
Selamlar ,
WM ARACI kullandığı tüm sistemleri kendi hazırlayan bir platform. Ekip tarafından oluşturuluyor,ana yazılım vBulletin olsa bile standart dışı bir programlama müdahalesi ile büyük ölçüde özelleştirildi. Hazır bir responsive tasarım yerine kendi özgün teması olacak mobil uyumu için. Aslında belirtecek olursam mobil temanın yolculuğu başladı bir süre sonra otogara gelecek kavuşabilirsiniz tabi kesin süre veremem ama planlar dahilinde. :)
3 kişi bu mesajı beğendi.