-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** Ç**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Hocam amacım suçlamak yada herhangi bir şey değil ama görünen bu maalesef. Konu açamıyorum çünkü üyeliğim yok. Herhangi bir sosyal hesaplarından ulaşmaya çalıştım ama maalesef dönen yok. 21 eylülde bi yedek almış hosting firmam onu yükleyecekler birazdan. Şanslıyım içeriklerimi gün gün atmıyorum 10 gündür içerik girişi yoktu. Sadece izliyordum siteyi. Bilgili arkadaşlar var ise bir şey sormak istiyorum sitem yaklaşık 23.00 sıralarında hacklendi yaklaşık 2 saat en fazla 3 saat kapalı kaldı bunun indexe yada herhangi bir şekilde siteye zararı var mıdır? Bunu zarar büyümeden önleme şansım varmı?
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Bütün işlemlerinizi telefon üzerinden yapınız belkide bilgisayarınız temiz değil.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** Ç**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Belkide değil doğru söylüyorsunuz, formatlıyıcam zaten.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Telefonunuz üzerinden host sistesine giriş bilgilerini değiştirin.
Artık bilgisayarda ne açıyorsanız gmail , hotmail , facebook , bütün hepsini erinmeden halledin.
MYSQL , cPanel vb tüm bilgilerinizi telefondan değiştirin.
Host şirketi yedeği kuracak siz bilgisayardan geri bağlanacaksınız belki yine aynı sorun olacak. Hatta aynı bilgiler olduğu için birdaha sorun yaşayacaksınız.
Onun için bütün bilgilerinizi host şirketinden değiştirmesini isteyiniz ve bu bilgileri size mail yolu ile atsınlar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** Ç**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Az önce bi bilgisayarımı taradığımda herhangi bir virüs yada zararlı yazılım bulunamadı dedi. Sitemin hacklenmesinin kendimden kaynaklı olduğunu düşünmüyorum. Sitemde bulunan tema ***da ve wmaracinde satışı olan kurumsal bir firmadan satın alındı. O temaya sahip binlerce site var piyasada yani temadan kaynaklı olacağınıda düşünmüyorum açıkcası. Peki wordpress açığı mı gerçekten ? En son sürüm yüklüydü. Yada yüklü eklentilerden index silinebilir mi? Bence çok saçma bu site nasıl hacklendi yahu?
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
esnaf
-
-
Ad Soyad
T** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Belli ki bir lamer bulaşmış. Türkhack team grubunun haberi olduğunu bile düşünmüyorum. Eski bir indeks kullanılmış ve orada yazan isimlerin çoğu artık yok. Geçmiş olsun kardeşim. Bu şekilde hak yenmesi hiç doğru değil. Senin de iznin olursa konuyu dile getirmek isterim. Yapanı bulmak adına bi çalışma başlatılabilir.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** Ç**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
@majeste17 tabii ki kardeşim hiç sorun değil. Yapanı bulmak istiyorum bende.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Ogrenci
-
-
Ad Soyad
A** M**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
2012 de üyeliğim olan ayda yılda girdiğim forumdur. Bildiğim kadarıyla Türkiye sitelerine saldırı yapmıyorlardı amacını mı değiştirmişler. Tht de bir konu aç istersen üyelik yoksa pm at açarım