Reyiz
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Merhaba arkadaşlar ben bilgisayar mühendisliği son sınıf öğrencisiyim ve mühendislik projemde ne yapıcağıma bir türlü karar veremedim. Sizce ileriye dönük bana da yaparken birşeyler katabilecek ne yapmalıyım ? Not : Java ile yazıcam.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Engineering Director
-
-
Ad Soyad
T** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Java'nın kendisi üzerinemi yoksa java'yı kullanarak bir projemi yapmak istiyorsunuz?
bitirme projeni işe girerken tecrube ve proje niyetine pazarlamak istiyorsan.
yeni mezunları işe alırken genel olarak sorulan ve bireysel olarak ekibimize aldığımız iki adama sorduğumuz sorular..
oop nelerdir?
basit bir implementasyon?
constructor nedir?
access modifierlara dair ara sorular..
ha bu soruları direkt sormuyoruz :) konuşurken arada bunları soruyoruz, sadece sorduğumuzda bilgisi olanda farkındalık oluyor, olmayanlar zaten efsane şeyler söylüyorlar :)
temel düzeyde sql bilgisi..
ben javacı olacam diyorsan yukarıdakilerin aynısı geçerli..
----
mobil uygulamalar revaçta + api uygulamaları..
android uygulama ve java ilede api (web servis) yazıp entegre edeceğinzi basit uygulamalar şuan revaçta..
ne bileyim aklıma gelen.. gün içinde yer değiştirdiğiniz koordinatları bir yerde tutup, uygulama ilede bir rota çizmek çok keyifli olur :p şu şaatte şurdaydım filan.. hem takip programı gibi olur. güven sıkıntısı olan aileler indirir :)) bu tur dolu uygulama mevcuttur sadece aklıma geldi.
web tabanlı basit oyunlarda olabilir yine aynı kurgu..
html5 + api(java)
https://www.linkedin.com/in/turgaycan/
Kaliteli kod yazılır.. (Günlük/Saatlik ücreti ile)