yb79
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
web sitesi sahibi
-
-
Ad Soyad
Ö** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bugün facebook'ta reklam verdim 1.1 k erişime 60 sayfa beğeni aldım.bunun için beğeni başı 0.14 TL ödemiş oldum.Toplamda tüm aldığım sponsorlu reklamlar ile 420 civarında sayfa beğenim oldu.
Sizce bu rakamlar ile sayfama yatırım yapmalı mıyım?
Sayfamda 420 üyem olmasına rağmen gönderdiğim içeriği 24 saat geçse bile 50-60 kişi görüyor.Oysaki üyelerimi 2 gün içerisinde toparladım.İşin kötü tarafı ise içeriği beğenen kişi yok.Bu normal midir?
Amacım belli bir noktaya kadar 10-20 k sponsorlu olarak sayfamı büyütmek sonrasında paylaşımlar ile sayfanın büyümesini sağlamak.Ancak üyelerin içeriği görme oranı şu an %20-30'da ve beğeni yok, bu durum beni karamsarlığa itiyor.
Sizce ne yapmalıyım bu durumda?
Konuyla ilgili ve bilgili arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
Sayfamı büyütmek için farklı bir strateji olursa o da işime gelecektir.0.14 TL sayfa beğenisi biraz bütçe açısından bana sıkıntı yaratacak gibi görünmekte...
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Uzman Biyolog
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
Sizinle ilgili kotleye reklam vermek konusunda sorunlarınız var gibi; hedef kitle seçimi çok önemli, 60 değil 6 beğeni gelsin ama sizinle ilgilenen arkadaşlar gelsin. Facebook reklamlsrı tuzludur; kitle için sabırlı davranıp sosyal medyada tanıtım yaparak başlayabilirsiniz; sıfırdan başlamışsıniz baya sabır istiyor maalesef.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Bilim Forum | Bilimgunlugu.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** Y**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Ben size yardımcı olabilirim aktif bir sayfa yapabiliriz size pm gönderin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Sosyal Medya Uzmanı
-
-
Ad Soyad
E** Ş**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hocam kategoriniz eğitim, ingilizce, karikatür.
Bunlarla ilgili facebookta bulunan kitle öle her sayfayı, her paylaşımı beğeneyim kafasında olan insanlar değil. Bu kitleye mutlaka kaliteli içerik üretmelisiniz.
Bence bu kategori yerine şu tarz paylaşımlar daha fazla iş yapacaktır. Karpuzun içinde Allah yazıyor, Türkiye uçak gemisi üretiyor, Allah diyen keçi ve bol bol felsefik laflar. Hani ben kendimi böyle ifade edemem ama etseydim böle ederdim hazzını yaşatacaksın kullanıcıya. Onlarda bunları bol bol paylaşacak sayfanın organik ve bedava reklamı olacak.
Sayfa linkinizi alabilirsek bir bakalım neler paylaşıyorsunuz.
Türkiye'nin en uygun fiyatlı sosyal medya paneli - www.ucuztakipcim.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
8, (%88)
duolingo türkçe-ingilice gruplarında paylaşımlar yapabilirsiniz
Ek Olarak: Şu sayfadalardaki paylaşımları takip ederekte son gönderiye yorumlarda yaparsanız geri dönüşler olabilir . Yada direkt ulaşın adminine reklam isteyin uygun gelirse fiyatı sayfanızdan bir karikatürü paylaştırın sayfa belli olacak şekilde bence böyle daha iyi kullanıcı çekersiniz
https://www.facebook.com/ingilizcebilgi/?ref=ts&fref=ts
https://www.facebook.com/h1iko/?ref=ts&fref=ts
https://www.facebook.com/kolay.ingilizce.kelime/?ref=ts&fref=ts
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
35, (%100)
Hocam benimde beğinisi 30k'ya yaklaşan ve 7k civarında olan iki sayfam var. Eğer imkanınız varsa bir çekiliş yapın, bu çekilişe 50 TL kadar sponsor basın, normal beğenilere nazaran çok daha fazla insan gelmiş olacak. Beğeni meselesini de açacak olursak, ben şahsen paylaşılanları çok zor beğenen, beni etkilemesini bekleyen birisiyim ama paylaştığım abuk subuk şeyleri dahi paylaşan, arkadaşlarını etiketleyen insanlar oluyor 30k dediğim sayfamda. (Kategorim genelde 18 yaşından küçük bilgisayar oyuncularına yönelik)
Demem o ki, sayfa beğeniniz yüksek olursa, kafanıza taktığınız sorunların birçoğu hallolacaktır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
E-Ticaret
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Sayfa beğenisi yerine ilgi çekecek bir gönderiyi hatta videoyu öne çıkarın çok daha fazla ziyaretçi çekeceksiniz emin olun. 20 liralık reklamlarla her defasında 300-400 like çektiğimi bilirim, etkileşim başına ücret 0,01 veya maks 0,02lerdeydi hepsinde. Ancak sayfa kitlesine değil gönderi kitlesine göre her defasında farklı reklam kitlesi oluşturdum
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
bilişim
-
-
Ad Soyad
A** M**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Merhabalar, hocam ben yeni açtığım sayfada 2 tllik reklam ile 1300-1400 beğeni alıyor içeriğe göre değişiyor. 2 TL ile 50 bin erişim alan içerikte var. Hedef kitle ayarlamanızda size yardımcı olabilirim. Pm atın :)