-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
İnternet
-
-
Ad Soyad
D** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar,
Az önce isimtescil'de 2 kişi ile görüştüm aslında 2 kişi de dedikler kayyum atandı ve her şey eskisinden daha iyi ilerliyor bir kaç alt yapı yenilememiz var ve bu durum düzeltiliyor denildi, şirket kaldığı yerden daha iyi yerlere gelmek üzere gibi sözler kullanıldı, kişilerin isimleri domain departmanı tuğba hanım, destek bölümü tolga bey, rica minnet ederek konuştum ve sözlerinde isi gerçekten sorun yaşanmayacağını ve herhangi bir sorun olursa dosyalarınızı ve bilgilerinizi almanız için gerekli süre tanınacaktır bu süreçte adımızın karalanmasını ve diğer firmaların bu gibi durumu ölçüsüz derecede değerlendirip müşteri çekmeye çalıştıklarını da dile getirdiler, arkadaşlar kayyum atanmış ise kaçmanıza gerek yok, sonuçta kayyum devlet adamı siz devlete mi yoksa terörist firma sahibine mi inanıcaksınız, bence her ne olursa olsun hortumlanan bankaların mağduriyetlerini devlet karşılıyor bence mantıklı olun çocuk değiliz ve saçma sapan konuları itibar etmeyelim..
Benim görüşüm her ne olursa olsun isimtescilin tek eksiği MOBİL ödemenin gitmesi :) ne iyiydi sorgula al hemen öde :D
neyse arkadaşlar görüş ve bildirimim bu şekildedir.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Ticket yazdım bana cevap geldi.
Merhaba Metin Bey,
İsimtescil Bilişim A.Ş. firmamız devlet güvencesi altına alınmıştır. Bu güvence neticesinde bünyemiz altında bulunan hizmetleriniz hiçbir zarara veya veri kaybına uğramayacaktır.
Hizmet garantimiz devlet tarafından verilmektedir. Bu süreç tamamlana kadar hizmetlerimiz ile ilgili bütün işleyişimiz yine devam edecektir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Bilgisayar Programcısı
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
kayyum atanmıştır ya öyle kocaman bir firmanın kapanması kolaymı sanıyorsunuz. İsimtescil, Türkiye'de en büyük bilişim-sunucu firmalarından biridir, devlet yedirirmi onu ite köpeğe.
1 kişi bu mesajı beğendi.