-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Bilgisayar mühendisi
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
41, (%100)
Merhabalar, dsmart'ın 16 mbps 50gb kotalı internetini kullanıyorum maalesefki. Ocakta taahhütün bitmesini bekliyorum.
Şuanda kota bitik olduğu için prosedürde 3mbps olan internet normalde 1-2 mbps oluyordu. Ama bu aralar internet hızım 0,10 mbps gibi çok komik rakamlarda seyir ediyor. Geçen gün modem'i resetlediğimde hızım düzeldi ancak yine tekrar eski hale döndü 1 gün sonra. Sorun modem'de mi anlamadım fakat modemi resetlediğim için hani değiştirilen bir ayarı felanda yok. Nasıl halledebilirim?
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
öğretmen
-
-
Ad Soyad
Y** Ö**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Arada sinyal cok dusuyor modemi resetleyince duzeliyor bunun harici musteri hizmetlerini arayip sana gelen hattin kac mb oldugunu sorman lazim.
https://discord.gg/S6mByw8
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Kendi halimdeyim
-
-
Ad Soyad
İ** Y**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Bulunduğun yerde Uydunet varsa durma geç. Yoksa superonline paketlerinden birine bak.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
SARUHAN HOLDING - Fakir Elektr
-
-
Ad Soyad
Ç** K**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Superonline kullanıyorum. Max 8 mbps geliyor. Ben 6 kullanıyorum daha fazlası gelmiyor. İlgiç yanı da akk girmiyor darbe olduğundan beri. :D
Müşteri temsilcileri her firmadaki gibi TIRT. Modemleri bozuldu modemleri değiştirmiyorlar. Kendi modemim takılı ve çalılır olduğundan kimse gelip modemlerini değiştirmedi. Bizi arayıp sorun çözüldü diyorlar ama çözülen bir şey yok.
İş yerinden port açtırtmak için aradım, açam temsilci port açmayı bilmiyordu sinirlenip kapattım. Sona başka bir temsilciye bağlanıp şikayet ettim. Gitti konuştu diğer temsilciyle, bana yok acemi bunun hakkında işlem başlatamam dedi. Böyle saçmalıklarıda var. 45 dk port açamadım.
cagdaskorkmaz.com.tr
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
Y** Z**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bende ***** kullanıyorum.. Sadece Nisan ayında taahhütün bitmesini bekliyorum..
Tabiri caizse internetimiz can çekişiyor..
Allah yardımcımız olsun..