lostyazilim
tr.link

İsim Tescilde Domaini Olan Arkadaşlar Dikkat! FETÖ/PDY Bağlatısı Var

23 Mesajlar 3.735 Okunma
acebozum
tr.link

UrcBilisim UrcBilisim Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 16.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek Makale Yazarı
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad C** U**
  • Mesajlar 687
  • Beğeniler 199 / 130
  • Ticaret 61, (%95)
Kapanmaz. Mantıklı olun devlet insanları mağdur edecek değil. Boydak holdinge kayyum atandı kaç işçi mağdur oldu? Memleketim Kayseri'de SIFIR.

Benim için A B partisinin önemi yok hepsinin canı cehenneme derim söz konusu bayrağım vatanım olunca.
DEVLET KAYYUM ATADIĞI YERDEKİLERİ MAĞDUR ETMEZ. Kimse de paralel damgası yemez. O kadar cahil mi bu devleti yönetenler?

wmaraci
webimgo

musa5734 musa5734 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 19.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 162
  • Beğeniler 54 / 14
  • Ticaret 7, (%100)
Yakın zamanda domain almıştım ancak 60 gün dolmadığı için transfer edemeycegım uyarısını alıyorum ne yapabilirim? Ne yapmalıyım?

gokturkk gokturkk Freelancer Kullanıcı
  • Üyelik 31.07.2012
  • Yaş/Cinsiyet 45 / E
  • Meslek Freelancer
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** G**
  • Mesajlar 581
  • Beğeniler 109 / 108
  • Ticaret 10, (%100)

musa5734 adlı üyeden alıntı

Yakın zamanda domain almıştım ancak 60 gün dolmadığı için transfer edemeycegım uyarısını alıyorum ne yapabilirim? Ne yapmalıyım?

Mecburen beklemek zorundasınız. ICANN kuralları gereği 60 günlük süre ilk firmada tamamlanması gereken süredir. Bu süre dolar dolmaz transfer hakkınız var. Şuanda bu firmaya kayyum atandı, domainlerinizin yanma gibi bir ihtimali yok. Sadece Sahibi cemaatçi olan firmanın çalışanları nedir? bizim paramız ile nereye ne yapıyorlar ? gibi sorulardan kurtulmak için düzgün bir firma ile çalışalım amacı ile açılan bir konudur.

Saygılar.

Siz Çoksunuz. Biz Türk !
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al