Merhaba,

Yeniden yeni site ile aranızdayım. Yaklaşık olarak 5 gün oldu açılalı ve git gide büyümektedir. Sistem bir önceki sitemiz gibi olan cointellect gibi çalışmakta olup uzun vadeli devamlılığı olan bir sistemdir. Kontroller ve incelemeler sonrası ödeme tarafımdan alınmıştır. İkinci ödeme aldıktan sonra sizlerle paylaşıyor olacağım. Kesinlikle yine belirtiyorum kesin garantili bir sistem değildir, ama ilk siteler ile güzel kazançlar kazandığımız zamanlar olduğunu herkes bilir. :)

Yatırım yapma tarafına geliyor olacak olursak ben şu anda 200$ lık bir yatırım ile başlamış bulunmaktayım. Bu yatırımı beklediğim gibi sonuçlar alıyor olacak olursam sizlerle de paylaşıyor olacağım ve bir anda yaklaşık olarak 2000$ çıkartıyor olacağım.

Sistem hakkında biraz bilgi aktarımı yapmak isterim.

• Sisteme girer girmez sizlere Level 1 ile başlatıp 1500 Doge bedava veriyor. Bu kazıma başlamak için güç anlamına geliyor. Level atlayarak kazım hızınızı artırabiliyor ve hızla büyüme yapabiliyorsunuz.

• Kendiniz seçtiğiniz Bitcoin - Ltc - Doge coin ile kazıma başlayabiliyorsunuz.

• Anında kazı işlemine Crytomining tıklayarak başlayabilirsiniz.

Power Level ne işe yarar?

Satın alıp yaptığınız miktara göre level artışı sağlayarak kazım hızını artırabiliyorsunuz.

Battle of referrals nedir?

Her 10 günde bir güç savaşı yapılarak en güçlü olan kullanıcıya ödül verilmektedir.

Deposit yatırma işlemcileri: Bitcoin, Litecoin, Dogecoin. Perfect Money, Payeer, Advcash, Nixmoney ile yapılmaktadır.
Minimum Deposit: for Bitcoin 0.001, Litecoin 0.1, for Dogecoin 1500, USD 0.1$.
Minimum Ödeme: 0.001 Bitcoin, 0.1 Litecoin, 1500 Dogecoin.

Tüm sorularınız için elimden gelen yardımı sağlıyor olacağım her zaman her kanaldan iletişime geçebilirsiniz.

Referansım ile kayıt olmak için tıklayınız. Teşekkürler.

Referansız kayıt

Herkese şimdiden bol kazançlar dilerim.

Ek Olarak: Merhaba,

Arkadaşlar az önce ödeme aldım bilgisini ve ekran görüntüsünü paylaşmak istedim. Bilginize.

Ödeme Kanıtları:

Bol kazançlar dilerim.