-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** Y**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Merhaba, adım Faruk. Kendini çoğu alanda geliştiren bir edebiyatçı sanatçı adayı ve öğrenciyim :) Uzun zamandır yazarlık ve içerik editörlüğü yapıyorum. Sizlere profesyonel içerik üreticiliği yapmak için buradayım. Önceliğimin kalite ve müşteri memnuniyeti olduğunu belirtmek isterim.
Sizin için güncel konular, teknoloji, bilim, sanat dahil olmak üzere birçok konu hakkında makale ve içerik hazırlayabilirim. +18 olmamak kaydıyla makul düzeydeki her konu hakkında yazı yazabilirim. Hazırladığım içeriklerde özenli bir araştırmadan sonra SEO'ya uygun olarak konuyu tamamlıyorum. Başta belirttiğim gibi, kalite ve memnuniyet benim için önemlidir. Sizin geri dönüşünüz de en az bunlar kadar önemli tabi :)
Standart makaleler için 100 kelime başına 2₺'ye çalışıyorum. Daha kapsamlı ve detay gerektiren içerikler için anlaşarak her iki tarafa da uygun bir fiyatlandırma yapıyorum.
Byboo
https://www.elitseo.com/
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Mekatronik Mühendisi
-
-
Ad Soyad
T** Y**
-
-
-
Ticaret
97, (%99)
Kaliteli Özgün ve Güzel bir iş çıkartıyor Tebrik ederim.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Elit SEO Reklam Yazılım Tasarım
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Editör
-
-
Ad Soyad
H** Y**
-
-
-
Ticaret
32, (%94)
Çok Kaliteli, çok hızlı işim için yardımcı oldu çok teşekkür ederim :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** Y**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Geri dönüşler için teşekkür ederim, bayram günleri de hizmet vermeye devam ediyorum. Siparişler açık, hazır makaleler yerinde duruyor :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Hızlı ilgili ve samimi :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
makale yazarı
-
-
Ad Soyad
I** Ü**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Hocam öğrenci olduğunuz halde piyasayı düşürmediğiniz için teşekkür ederim. Sizin gibi yazarlara ihtiyacımız var. Başarılarınızın devamını diliyorum.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
makale yazarı
-
-
Ad Soyad
I** Ü**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Aynen katılıyorum 1 TL ücrete pahalı verenlerin ilanlarına bakıyorum. Her türlü titizliği ve özeni istiyorlar. Özgün olacak, araştırma yapılacak vs... vs... neyle neyi satın almaya çalışıyorlar. Sonuçta makale işi reklam işidir. Reklam ülkemizde de diğer ülkelerde de düşük fiyatlara yapılmıyor. Ancak bu algıyı yaratanlar ne yazık ki yine bizim meslektaşlarımız. Bundan bir 5 sene önce bu işten güzel paralar kazanmak mümkündü. Ancak ne yazık ki Türk milleti olarak mesleklerin suyunu çıkarmak gibi bir huyumuz var. AAAA bu çok kazanıyormuş bende bu işe gireyim fiyatı düşük tutayım daha çok kazanırım mantığı ile neredeyse bedava yazma aşamasına kadar gelindi. Türk milletine hayırlı uğurlu olsun, bir mesleğin daha içine edildi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / K
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** Ö**
-
-
-
Ticaret
53, (%96)
5 Adet tanıtım yazısı alındı hızlı teslimat ve makaleler gayet akıcı olmuş teşekkürler
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** Y**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Daha önceleri fazla toplu alım yapmıyordum fakat şu an işler değişti. Toplu alımlar açıktır :)