-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Arkadaşlar kaç aydır sitemde sürekli veritabanı hatası geliyor ve host şirketine sorduğumda bunun aşırı kaynak tüketiminden olduğu oluyor ve bir kaç sefer kapatıldı bile sitem tekrar açıldı.
Şimdide sitem kapatıldı yine aynı cevabı veriyorlar aşırı kaynak tüketiminden kaynaklandığı diye. Fakat alt yapı bilgim olmadığı için sorunun tam olarak nerede olduğunu anlamıyorum host şirketinde yardım etmiyor. Ve sitemde 24 saat sonra açılacakmış saçmalık resmen ya :(
Bu işten iyi anlayanlar yazarsa çok mutlu olurum bu aşırı kaynak tüketimi neden oluyor
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Muhasebe Uzmanı
-
-
Ad Soyad
H** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Sitende warez tema kullanıyorsundur ve mutlaka içine kod atmışlardır önerim öncelikle yedeklerini alman daha sonra wordpress dosyalarını güncellemen temanıda değiştirmen daha sonra bu sorun olmayacaktır.
öksürüğe ne iyi gelir https://neiyigelir.com/oksuruge-ne-iyi-gelir
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Muhasebe Uzmanı
-
-
Ad Soyad
H** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
o zaman diğer ihtimal wordpress açıklarından faydalanarak yine dosyalara erişilmiş yapmanız gerekenler yine aynı şeyler wordpress dosyalarınızı güncellemek daha sonra temanızı aldıgınız yerden tekrar indirip kurmak.
Ek Olarak: Wordpress açıklarını kapatma konusunda yardım alabilirsiniz birisinden veya internetten araştırabilirsiniz.
öksürüğe ne iyi gelir https://neiyigelir.com/oksuruge-ne-iyi-gelir
SalihToy
WordPress'in Gücü Adına
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
S** T**
-
-
-
Ticaret
36, (%100)
optimize gerekebilir.
görseller, dosyalar, wp nin gereksin kodları...
Bunlar yüksek host özellikli olanlarda etki etmezde, eğer özellikleri düşük bir hosta sahipsen tetikler. önbellek kullanman gerekir. bi de ziyaretçin çoksa kapanır yani.
:)
WordPress; Kurulum & Optimizasyon & Entegre & Türkçeleştirme & ThemeForest, İşleriniz Yapılır!
SalihToy
WordPress'in Gücü Adına
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
S** T**
-
-
-
Ticaret
36, (%100)
Zamanında bende isimtescil kullandım ama bana yardımcı oldular. Enteresan oldukları bi' gerçek! :D Site link pm alabilir miyim inceleyeyim, döneyim sana sonra. :)
WordPress; Kurulum & Optimizasyon & Entegre & Türkçeleştirme & ThemeForest, İşleriniz Yapılır!