Ozi
.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Devoloper
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
50, (%100)
Motor sürmeyi bilmiyorsan ve birde üstüne yüksek cc motor alırsan ilk virajda motoru yatıramazsan patlarsın bilgin olsun.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Müteahhit
-
-
Ad Soyad
H** N**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Arabayı yaz, kış kullanabilirsiniz. Malum zaten kış geldi şimdi... Ama motoru kışın kullanmak mesele. Ayrıca diyelim ki motora niyet kıldınız, diğer arkadaşlarında dediği gibi Türkiye şartlarında motor büyük tehlike arz ediyor.
Eğer gerçek anlamda korunmaya (kask, dizlik vs.) önem verecekseniz ve motoru sakin kullanırım hız yapmam derseniz motorun tadı her zaman farklıdır. :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
İnşaat Teknikeri
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
araba zaten sağlam madem yükselteceksin bence bmw 760 li dene :)
cthax
@emileyt.vanlife
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
130, (%100)
Hocam ben motorcuyum diyebilecek biriyim,bence motor al. Allah tabi ki kazadan beladan korusun ama zaten bizler artık 360° etrafı keserek motor sürdüğümüz için, sende kuralına göre uyarsan sıkıntı yok,inan araba alasım yok bana kalsa karda çamurda bile kullanacağım
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Makine T.
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Öncelik ile alma amacını belirlemelisin Çünkü ;
Motor bireysel bir araçtır
Araba ise daha fazlası... (Örneğin bir arkadaşımda bu ikilemde kaldı ama ailesinde araba yoktu. O zaman katiyyen araba almalısın. Bunu gezmesi var, akraba ziyareti var, pazarı cartı curtu çok var ve bunu motor ile yapamazsın.)
Bende motoru kolay bir şey sanırdım sana tavsiyem sakın ' Cool görünürüm, havalı , 2 kız düşürürüm fikir ve fikir türevleri ise sakın alma yoksa cesedin yakışıklı olur...
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
İnşaat Mühendisi
-
-
Ad Soyad
O** C**
-
-
-
Ticaret
29, (%100)
Hocam bence insan tutkularından vazgeçmemeli babam bana aldırmadı motor 125lik alacaktım bir tane artık büyüyünce alacam ama alacam allah nasip ederse sizlerde seviyorsanız alın. tehlikeli vb. ama sağlam bir ekipman dizin ve kendinize hakim olun kafidir bence