-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
ögrenci
-
-
Ad Soyad
C** Y**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Merhaba arkadaşlar yeni bir site açtım ama fazla bir bilgim yok mesela siteme resim eklerken direk google resimlerden makale başına koysam herhangi bir sıkıntı olur mu makaleler zaten özgün temayı wp nin kendi temalarından kullanıyorum. şunu yapmalısın dediğiniz şeyler varmı arkadaş yardım lütfen
hastaliklarvetedavileri.com
cihan1
gerivites.net
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
WM
-
-
Ad Soyad
C** E**
-
-
-
Ticaret
27, (%100)
Google görsellerde resim aratırken telif hakkı ihlal etmeyen resimleri bul diye bir seçenek var onu aktif et. Siteye resim eklemek için de resmi bilgisayarına kaydet ondan sonra sitene ekle. Link yoluyla eklememeni öneririm. Makalelerin en az 250-300 kelime olsun ve açıklayıcı olsun. İlk hedefin para kazanmak değil ziyaretçi sayısı olsun. Makalelerin zaten %100 özgün olması gerektiğini biliyorsundur. Kolay gelsin
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
ögrenci
-
-
Ad Soyad
C** Y**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
sağolun hocam açıklayıcı bir yorum yazmışsınız :) hocam bide ilk zamanlarda ortalama hit normal şartlarda ne olmalı ve adsense başvurumu günlük kaç hite ulaştıktan sonra yapayım. tekrardan teşekkürler. Worldpressin ücretsiz temasını kullanmamın eksisi varmı bu konuda da yorum yaparsanız sevinirim.
hastaliklarvetedavileri.com
cihan1
gerivites.net
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
WM
-
-
Ad Soyad
C** E**
-
-
-
Ticaret
27, (%100)
Hocam hit konusuna ilk başlarda kafayı takmamak lazım. Paylaşım sayısı ve arama motorlarında ki index sayıların arttıkça hitlerinde artmaya yavaş yavaş başlar. Adsense başvurusu için hit pek önemli değil ama 1 ay sonra filan 50 paylaşım sayısına ulaştığınız zaman başvurabilirsiniz. wordpress'in ücretsiz temasını kullanmanız sorun çıkartmaz ama bütçeniz varsa para ile tema almak daha iyi olur
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
ögrenci
-
-
Ad Soyad
C** Y**
-