lostyazilim
tr.link

Yüksek Kazanç (Banlanırmıyım Sizce ?)

65 Mesajlar 9.243 Okunma
lstbozum
tr.link

aktuelsoylesi aktuelsoylesi Kaliteli Marka Domainler Kullanıcı
  • Üyelik 18.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek uzman
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad A** U**
  • Mesajlar 2421
  • Beğeniler 1553 / 787
  • Ticaret 22, (%100)
daha gizemli olmayı seviyorsun demekki apocanhi :) başarılar kardeşim devam

wmaraci
reklam

apocanhi apocanhi WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 24.08.2011
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Memur
  • Konum Bolu
  • Ad Soyad A** Ç**
  • Mesajlar 699
  • Beğeniler 61 / 89
  • Ticaret 24, (%92)

aktuelsöylesi adlı üyeden alıntı

daha gizemli olmayı seviyorsun demekki apocanhi :) başarılar kardeşim devam

Gizemle bir ilgisi yok, daha önce *** üzerinden satış konusu açmıştım ve site adresini belirtmiştim 13K birikmişti o ay geçersiz etkinlikten maalesef ban yemiştim aynı şey tekrar yaşanmasın istiyorum, yoğurdu üfleyerek değil buzdolabına koyuyorum soğuduğundan emin olup öyle yiyorum artık :)

aktuelsoylesi aktuelsoylesi Kaliteli Marka Domainler Kullanıcı
  • Üyelik 18.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek uzman
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad A** U**
  • Mesajlar 2421
  • Beğeniler 1553 / 787
  • Ticaret 22, (%100)
ayrıca imzadaki blogtaki şu yazın çok dikkatimi çekti :)

http://www.bloguncel.org/2016/01/adsense-neden-bu-kadar-az-kazanyoruz.html e insaf yani :) ayrıca forumdakiler yazıyı sömürüyor ulan paylaştığı resimde bişeyler var mıdır bir link felan ona yardırıyorlar :) :)

• Üyelik 24.08.2011
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Memur
  • Konum Bolu
  • Ad Soyad A** Ç**
  • Mesajlar 699
  • Beğeniler 61 / 89
  • Ticaret 24, (%92)

aktuelsöylesi adlı üyeden alıntı

ayrıca imzadaki blogtaki şu yazın çok dikkatimi çekti :)

http://www.bloguncel.org/2016/01/adsense-neden-bu-kadar-az-kazanyoruz.html e insaf yani :) ayrıca forumdakiler yazıyı sömürüyor ulan paylaştığı resimde bişeyler var mıdır bir link felan ona yardırıyorlar :) :)

Ben kazanamıyorum demedim ki orda :) neden az kazanıyoruz dedim :D
aktuelsoylesi Sardox

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

mehmeter46 mehmeter46 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 27.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** E**
  • Mesajlar 504
  • Beğeniler 40 / 107
  • Ticaret 1, (%100)
hocam bol kazançlar dilerim. Uzmanı olmadığım konuda yorum yapmak istemem ama fikirlerimi sunmak isterim.

- Sitenizde illegal bir durum yoksa kesinlikle sıkıntı olmaz fakat siteniz üyelikli bir sistem ve bu sitede kullanıcılara otomatik sayfa geçişleri,üyelere reklam tıklamaya yönelik teşvik , kalitesiz içerik(örneğin : yalnızca video izleme) gibi durum varsa google sizi banlayabilir. Banlar demiyorum banlayabilir. Çünkü yüksek kazançlı bir sistemin sayfaları da şeffaf olmalı . Yalnızca üyelerin gördüğü ve içerik olarak boş bir siteyi takdir edersiniz ki google kabul etmeyebilir
aktuelsoylesi

kişi bu mesajı beğendi.

uzmanabi uzmanabi Kimlik Onayı Bekliyor Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 11.11.2015
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek İşsiz
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** G**
  • Mesajlar 365
  • Beğeniler 220 / 77
  • Ticaret 3, (%100)
apocanhi, ben ne yazık ki bu rakamlara inanmıyorum. Çünkü 1 tıklamaya 6000 TL kazanmak bugün Türkiye koşullarında imkansız. Ha bir kaç reklam olur anlarım. Fakat gün sonunda 1000 reklam tıklamasının ortalama TBM'si 6 TL olması imkansız. Alternatif yöntemler kullanıyor olabilirsin. Veya insanlarla kafa buluyor olabilirsin. Üçüncü bir ihtimal yok.

VisualStudio VisualStudio WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 21.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Web Master
  • Konum Adıyaman
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 419
  • Beğeniler 0 / 62
  • Ticaret 8, (%88)
apocanhi Adsensede 21 eylüle ait gelen hitin & tıklamanın ülke olarak fotoğrafını atarmısınız.

Eğer türkiye dışı ise, 100% illegal. (Çünkü sitem türkçe diyorsunuz) tabii bunu buraya atabilirseniz.

• Üyelik 24.08.2011
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Memur
  • Konum Bolu
  • Ad Soyad A** Ç**
  • Mesajlar 699
  • Beğeniler 61 / 89
  • Ticaret 24, (%92)

uzmanabi adlı üyeden alıntı

apocanhi, ben ne yazık ki bu rakamlara inanmıyorum. Çünkü 1 tıklamaya 6000 TL kazanmak bugün Türkiye koşullarında imkansız. Ha bir kaç reklam olur anlarım. Fakat gün sonunda 1000 reklam tıklamasının ortalama TBM'si 6 TL olması imkansız. Alternatif yöntemler kullanıyor olabilirsin. Veya insanlarla kafa buluyor olabilirsin. Üçüncü bir ihtimal yok.

İnanmak zorunda değilsiniz ki zaten, burda şov yapmıyorum yada satış konusu değil bu konu. Türkiye koşullarında imkansız hiçbirşey yok bence siz pek araştırmamışsınız yada öylesine bir yorum attınız.

Visual-Studio adlı üyeden alıntı

apocanhi Adsensede 21 eylüle ait gelen hitin & tıklamanın ülke olarak fotoğrafını atarmısınız.

Eğer türkiye dışı ise, 100% illegal. (Çünkü sitem türkçe diyorsunuz) tabii bunu buraya atabilirseniz.

Tabi 21 eylül'deki ülke istatistikleri ;

VisualStudio VisualStudio WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 21.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Web Master
  • Konum Adıyaman
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 419
  • Beğeniler 0 / 62
  • Ticaret 8, (%88)
apocanhi Adsenseden bahsettim hocam ben. Sanırım diğer ülkelerdende giriş var? Yoksa türkçe bir sitede bu tbm biraz yüksek.
2k Türkiye 88 bir ülke 2 bir ülke ve son olarakta 1 hit olarak bir başka ülkede gözüküyor solda. Fakat 21 Eylülde 68k sayfa görüntülenmesi 198k da reklam görüntülenmesi var.

• Üyelik 24.08.2011
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Memur
  • Konum Bolu
  • Ad Soyad A** Ç**
  • Mesajlar 699
  • Beğeniler 61 / 89
  • Ticaret 24, (%92)

Visual-Studio adlı üyeden alıntı

apocanhi Adsenseden bahsettim hocam ben. Sanırım diğer ülkelerdende giriş var? Yoksa türkçe bir sitede bu tbm biraz yüksek.
2k Türkiye 88 bir ülke 2 bir ülke ve son olarakta 1 hit olarak bir başka ülkede gözüküyor solda. Fakat 21 Eylülde 68k sayfa görüntülenmesi 198k da reklam görüntülenmesi var.

Hitle görüntüleme aynı değil ki zaten sayfa görüntülemesi insanların sayfalarda gezdiği rakamı baz alıyor.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al