-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Elektrik mühendisi
-
-
Ad Soyad
F** U**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
tanıtım yazısının çok değeri olduğuna bizzat şahid oldum. Seo işinden anlamasamda. Sitemde daha önceleri bir makale yazmıştım. Çok fazlada özenmemiştim. Sadece anahtar kelimelerde bir kaç şeye amatörce dikkat etmiştim o kadar. Yayınladığım o yazı, selçuk üniversitesinin bir mühendislik konferansında alıntılanmıştı. Ve alıntı yapılan o yazıya, e-kitap olarak hazırladıkları konferans kitapçığında yer vermişlerdi. İşte o yazım, 1-2 anahtar kelimede google'da 1. sayfada 1. sırada çıkıyor...
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
bilgisayar
-
-
Ad Soyad
S** I**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
sizin'de şansınız yaver gitmiş hocam dediginiz gibi tanıtım yazısı bencede en mantıklısı oluyor sanırım
www.ogrencifm.net büt düşmanı radyo
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Elektrik mühendisi
-
-
Ad Soyad
F** U**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
şans elbette bir faktör. Ancak, yazdığın şeyi gerçekten biliyorsan, ifade etmek için zorlanmazsın ve karşı tarafa çok iyi anlatabilirsin. Benim en çok okunan yazılarımı sadece 1-1,5 satte yazmışımdır. Çünkü bildiğim ve tecrübe ettiğim konular. Ama bilmediğim bir konu olduğunda en az 2-3 saat uğraştırıyor (1000 kelime üstü)... Eğer yazdığınız şeyleri severek yazarsanız ve katma değeride varsa, zaten siz istemesenizde birçok kişi ve kurum tarafından alıntılanır...
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
bilgisayar
-
-
Ad Soyad
S** I**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hocam web sayfam tanıtım yazısı ile ilgili olmadığı için o kadar uğraştıracak birşey degil şans olucak birazda şans
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Elektrik mühendisi
-
-
Ad Soyad
F** U**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
sana tavsiyem, aylık ilk etapta 1-2 tane, daha sonrada 2-3 ve 3-4 tane olmak üzere tanıtım yazıları al. Eğer site yeni ise, öncelikle düşük ziyaretçisi ve ucuz olan sitelerden tanıtım yazısı almandır. Sitenin yaşı ilerledikçe bu sayıyı ve kaliteyi arttırabilirsin. Tanıtım yazılarını alırken de tek bir konuya link verme, sitenin geneline eşit olarak dağıt. Genelde tanıtım yazılarının geri dönüşü 1-2 ay sonra başlıyor, acele etme...
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
bilgisayar
-
-
Ad Soyad
S** I**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
alemburda yapılan backlink çalışmalarını ben kendim yaptım zaten backlink çalışmasında sorun yok siteye öenm veriyorum arada sıkıldıgım dogrudur ama