Merhaba beyler Yıldız Film Scripti + Vega Film Teması yüklü sitede logosu vs. herşeyi hazır zamanım olmadığından satıyorum sitede hit aramayın ilgilenmedim bir süre.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sitede 216 Film - 2144 Oyuncu vs - 165 Haber Bulunmaktadır.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Site Adı : P.M
Alan adı Godaddy' e Kayıtlı Bitiş Tarihi : 07.05.2017
Sunucu Sınırsız Reseller - Bitiş Tarihi : 07.05.2017 - PlusDataCenter
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Yıldız Film Scripti : 150 TL
Vega Film Teması : 75 TL
Alan Adı : 10 TL
Sunucu : 60 TL
Masraflarım : 295 TL Tutuyor- Emeklerimi Saymıyorum
Not:[COLOR="Blue"]Pazarlık Payı Vardır. Sadece Yıldız Film Scripti + Vega Temasını Alana Normal Satış Fiyatının Altında Satacağım.[/COLOR]
Not 2: [COLOR="Magenta"]İsteyene Yıldız Film Scripti + Vega Film Temasını Alan Adınıza 150 TL ' ye Vereceğim.[/COLOR]
İletişim Mail + Skype : info@temadizayn.com