-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
technical expert
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Atatürk diye yazılır Ataturk diye değil.
2 kişi bu mesajı beğendi.
Mertcan
Hayat kısa, kuşlar uçuyor
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Yatırım
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
38, (%100)
Welcome to Türkiye :)
Tasarımlar harika, şahsen çok beğendim.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Tomurcuk derdinde olmayan ağaç, odundur.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Software Developer
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Yorumlara pek bakmadım, bir iki saçma yorum gördüm detaya girmek istedim, tasarımı inceledim ve gayet beğendim çok hoş olmuş, belki fermuar olmasa daha iyi olur düz sweetshirt çünkü mesela ben fermuarlı şeyi kapatmayı pek sevmiyorum ve öyle giyip ayrı olması biraz tepki alabilir ama tasarım gayet iyi, herkesin farklı bir bakış açısı vardır ben tasarımı inceledim ve beğendim bence diğer yorumlara pek aldırma derim çünkü edebiyatçı dil anlatımcı vs. değilsin tasarımcısın görsellik olarak nasıl iyi mi kötü mü ben buna baktım ve beğendim, ellerine sağlık fermuar olayı dediğim gibi düz yaparsan bence başarılı bir çalışma :) Başarılar kolay gelsin
27207
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Kusura bakmayın da ben de sevemedim pek. Hem ülkemizin uluslararası ismi Turkei'dir. Turkey hindi olduğu için değiştirildi bu.
Neden sevmedim : kırmızı üzerine siyah iyice boğmuş. Hem onu giyen adam fermuarı açınca Atatürk resmi ortadan ikiye bölünüyor, bayrak da öyle. Bir de sportif kıyafetlere resmi görsel eklenince kötü duruyor bu boyutu da var. Kapşonluya 50 cent falan gider ama Atatürk resmi gitmez. Ancak gömleğin veya ceketin göğsünde arama gibi olursa tam oturur.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Gayet güzel olmuş hocam siz boş yorumlara kulak asmayın. Arkadaşında dediği gibi behance yabancıların takıldığı bir site. Yabancılara tanıtım yapmak ne zamandır küçümsenir oldu. Ufak tefek yazım hataları olabilir. Kimse kusursuz değildir. Ama yapılan yorumların çoğu saçma. Başarılar hocam aldırış etmeyin. Tasarıma gelecek olursak ta gayet güzel olmuş. Kendinizi geliştirmeniz dileğiyle. :)
TazZ
www.ahmetcetintas.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Grafiker Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
19, (%100)
Ben beğendim. Ancak tasarımı ön tarafa fermuarlı kısma koymanız hoşuma gitmedi. Ya fermuar olmasın ya da görsel sırt kısmında olsun ,)
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Bilgisayar Programcısı
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Ben Turkey ile ilgili birşey söylemedim size. Turkey doğru yazmışsınız onda sorun yok. Diğer arkadaşlar bu konuda yanılıyor. Ayrıca ben güzel bir yorum yaptım;
Ayrıca tasarımı eleştirecek olursam, polar tasarımları gayet güzel olmuş, ayrıca yazı kısmını at bence fakat polarların arkasına imzayı ve mustafa kemal'in sözünü koyarsan daha hoş durur. Hatta baskısını yaparsan satın alabilirim bile :)
Başarılar.