-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
BT Eğitmeni - Webmaster
-
-
Ad Soyad
i** B**
-
-
-
Ticaret
30, (%100)
Arkadaşlar merhabalar. Sizce ortaokul grafik tasarım'da kurs içeriği nasıl olmalıdır? ai ve ps ile çalışacağız
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Software Developer
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Ortaokul mu ortaöğretim mi ? Yanlışlık olmasın diye soruyorum eğer orta okul ise daha çok tasarım yaparak gösterin, doğru anladıysam kurs vereceksiniz mesela bir çizim yapın çocuklara izletin sonra başka bir çizim onlardan isteyin, programları kurcalasınlar kurcalayacakları işler verin mesela, yazı içine resim gömmeden başlayın en basiti bu onların hoşuna gider, sonra gölge ekleme vs. yani programa ortasından dalın ama eksiksiz girin text aracı budur bununla yazı yazılır, yazı paneli burdadır burayı bir kurcalayın vs. gibi, gerekirse ödev verin veya internetten videolu ders vs. önerin ama pratiğini gösterin teoride kalmasın mesela
blur = resimleri bulanık yapar.
bu böyle kalmasın resmi verin bulanık yapsınlar o tasarım yapma duygusunu hissettikçe daha çok heveslenirler diye düşünüyorum, başarılar :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
yok
-
-
Ad Soyad
E** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bence hocam çocuklara ilk önce grafik sevgisini öğretin nasıl desem siz yaparken onlarında istekli olmasını sağlayın.
bence ilk photoshop ile başlayın yavaş yavaş öğretin mesela bir süper kahraman çiziminin nasıl yapıldığını gösterin bunlar onları etkiliyecektir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Yönetici
-
-
Ad Soyad
Ş** K**
-
-
-
Ticaret
135, (%100)
Carton diye nitelendirilen resimleri yapmanız da fayda var bir kaça çalışmadan sonra çocuklar kendi resimlerini bu şekilde yapacak seviyeye gelince sevineceklerdir su an oğlum orta okula başladı 5 ci sınıf adobe fireworks kullanıyor rahatca ps ve ai de ek olarak okul kursları ile destekleyecegiz inş
Bugün Bizim Yarın Çocuklarımızın.