ugur
Lorem ipsum...
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sanırım başlık yeterince açık. Netfliin Türkiyeye geldi ve şimdiden güzel bir konum elde etti sizce Netflix yabancı dizi sitelerini öldürür mü?
(bunu düşünürken Netflixin sahip olduğu telif haklarını da göz önüne alalım.)
http://oguzhans.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
A** Ş**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Turk milletinden para alamaz
Dijiseo
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Copywriter
-
-
Ad Soyad
İ** B**
-
-
-
Ticaret
17, (%94)
Türkler böyle bir sisteme bence daha hazır değil , birincisi yabancı dizileri genellikle 15-25 yaş kitleleri arasında izleniyor , bir de baş belası olan adil kullanım kotası varken gerçekten böyle bir sistem içersinde Netflix tutunamaz ancak beyaz yakalıların , Nişantaşın'da Bebek'te elinde Starbucks'tan aldığı kahve ile turlayanlar anca kullanabilir. Türkler para vermez internette varken , torrent varken.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Belirsiz
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Türkiye artık gerçekten kaliteli bir şeyler istiyor ve insanlar şuanda öyle bir durumdaki para verince kendini daha rahat hissediyor para vererek aldığı ürünün rahatlığı daha hoş geliyor emin olun Türkiye'de ideali olan insan çok ve %100 eminim ki diğer dizi sitelerinin en az %30 ^%60 arası kazancı düşecektir çünkü insanlar dizi izlerken çıkan reklamlardan bunalmış durumda ve ben olsam ki dizi izlemeye vakit bulsam alırdım neden ? kalite kokusunu aldırıyor site insana bir girin bakın dolaşın bir de Türk sitelerine girin bakın hangisinde dolaşmak zevkli olacak ?
3 kişi bu mesajı beğendi.
Yalnız mısın ? mroyuncu.com| instagram.com/mrnoobofficial
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
O** G**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Spotify ve türevleri nasıl tuttuysa buda tutacaktır. Teknolojiye ve teknolojinin getirdiklerine para harcamayı seven bir milletiz.
Ücretsiz indirip dinlemek varken spotifya para verip dinliyoruz. Ücretsiz izlemek varkende netflixe para verip izleriz.
4 kişi bu mesajı beğendi.
OGULCANGULCEMAL.COM - KİŞİSEL BLOG
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Tasarım
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Böyle bir sistem için daha hazır değiliz. Yararlı olan onda sistem için bile reklamlardan rahatsız olacak bir kitle için kimse para falan ödemez biz beleşe alışığız :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Telefon tamirciliği , webmaste
-
-
Ad Soyad
Ö** K**
-
-
-
Ticaret
16, (%88)
Film varsa ben şimdiden alayım .
-
-
Yaş/Cinsiyet
48 / E
-
Meslek
yazılım
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
ucuz etin yahnisi yavan olur ancak, ne yapalım olsun gari.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
Y** K**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Apple TV kullanıcısıyım Apple TV anlam kazandı Netflix ile. Harika bir uygulama açıyorum izliyorum. Adil Kullanım Kotası nedeniyle şu an bağlantım 3mb civarında olmasına rağmen, 140 ekran TV de Harika bir görüntü var. Hiç bir dizi veya film sitesi bu görüntüyü vermiyor. Ve dediğim gibi hızım 3mb. Filmi açtıktan sonrada bir sefer bile donmuyor. Şahsen ben deneme amaçlı 1 ay ücretsiz üye olmuştum. Ama devam ettirecek gibiyim. Nişantaşı'nda oturmuyorum :) Doğma büyüme Bağcılar :)
9 kişi bu mesajı beğendi.
www.gamerozzi.com eSpor ve Oyun Haberleri - www.fikkr.com Girişimcilik Ekosistemi Sitesi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Hosting
-
-
Ad Soyad
S** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Dizi sitelerinin hitini en azından şu an için çok fazla düşüreceğini zannetmiyorum. Zira henüz dizi envanteri o kadar geniş değil.
Ha bir de şöyle bir durum var, genel olarak "Herkes abone olsun, biz tekrar dizi çekimi yapacağız" gibi düşüncelerle bu piyasadalar. Lakin Türkiye piyasasına yeni bir şeyler katacaklarını zannetmiyorum. Çünkü buradaki piyasaya daha çok mevcut olanı daha iyiye sunmak için girdiler. Ya da insanların tek ara yüz üzerinden her şeye daha kolay ulaşmasını sağlamak için. Ama mevcut envanter düzeninde insanlar yine de torrent üzerinden ilave ihtiyaçlarını karşılamak zorunda kalıyorlar.
1 kişi bu mesajı beğendi.