Ayazzz
barış ve huzur istiyorum
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
resepsiyonist
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
herkese slm arkadaşlar ,
google'da aranma hacmi yüksek rekabeti düşük bir sektör buldum aslına bakarsanız bende bu sektörün içindeyim ve yeteri kadar bilgi sahibiyim dolayısıyla bir projem var bunu da faaliyete geçirmek istiyorum , önce alan adlarına baktım neredeyse hepsi dolmuş , merak ettiğim soru ;
google uzantıya dikkat ediyor mu yani ne bileyim com uzantılara torpili var mı ?
NumanABi
--> numanozdemir.com <--
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
N** Ö**
-
-
-
Ticaret
21, (%95)
Hayır torpil olayı olmaz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Yönetici
-
-
Ad Soyad
Ş** K**
-
-
-
Ticaret
135, (%100)
Domain için iş ile ilgili anlamlı kelime + kazandırır Domain ekip para zaman = Başarı
2 kişi bu mesajı beğendi.
Bugün Bizim Yarın Çocuklarımızın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / K
-
Meslek
Content Management
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Eğer turizm kaynaklı düşünüyorsanız, biz iki yıldır .net domainler ile pek çok kalifiye siteyi hatta 10 yıllık 13 yıllık domainleri geride bıraktık. İyi çalışılırsa oluyor, olmaz değil kesinlikle.
haber58
Doğruluk dost kapısı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
54 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
Ö** D**
-
-
-
Ticaret
47, (%100)
Domain bir işletmenin referansları gibidir. Domainin iyi olması insanın CV sine benzer. Saygın bir domain önadı saygın olmayan bir uzantı ile değer kazanamıyor ne yazık ki ... Wmaracı da dahil bir çok forum sitesi domain önadı popüler olup da uzantısı ıvır zıvır olan bir çok amatör heves esirlerinin buluşma noktası haline geldi ... Şayet uzun vadeli düşünüyorsanız ve jenerik isim düşünüyorsanız COM unu paralı olsa bile alın derim. Bizde pek domain e dikkat edilmez ama gelişmiş ülkelerde yatırım aracıdır domainler ... Benden söylemesi ...
2 kişi bu mesajı beğendi.
NETFLIX GURUBUMUZA HEMEN ORTAK OLMAK İÇİN TIKLAYIN
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
E-Ticaret Yöneticisi
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Uzantının bir önemi yok lakin bir web sitesi söylendiği zaman com mu? diye soruyor insanlar. Com algısı çok yüksek olduğu için öncelik com benim için. Google amca ona buna bakmıyor kaliteye bakıyor, gerisi size kalmış jenerikliği yakalayabilirseniz her uzantı değerlidir.