Arkadaşlar uzun zamandır bilgisayar mühendisliği aklımda. Ancak düşününcede sadece bilgisayar mühendisi olmak yetmiyor. Bunun yanına bir elektronik bir makine koymayınca anlamı kalmıyor.
Mekatronik ise bu özelliklerin bir toplamı konumunda. Arkadaşlar Tony Starkı bilirsiniz. Ohoo bu arkadaş uçmuş diyebilirsiniz. Ama benim çok büyük hayallerim var. Sizlere bir kısmını anlatayım.
Arkadaşlar ülkemizin kalkınması açısından cidden bu ülkede büyük düşünen ve cidden büyük iller yapmak isteyen bi olarak tanımlayabilirim. Ama gerek şartlar gerekse maddiyattan hep projeşer yarım kaldı.
Bende artık sanal alemi bir kenara atıp. Gerçek dünyanın zorlu koşullarına adapte olmak ve dünyada cidden Türklerden korkulur deditttirmek için çalışmak istiyorum. Özellikle silah sanayiine büyük bir ilgim var.
Silah sanayinde bir şirket kurduktan sonra uzun menzilli ve değişik bomba dedektörleri ve kısa smg türü silahlar üzerindengeliştirip altyapıları gerekse dizaynları gibi, roketatarlar ve nokta atışlı füzeler üzerinde ağırlaşmak istiyorum. Buna ek olarak enerji solar güneş sistemleri gibi enerji sistemleri ile yenilenebilir enerji kullanarak tedaş vb. Şirketlere rakip olmak ve yenilenebilir enerjiyi ülkemizde yaygınlaştırmka için çalışmalar yapacağım.
Silah endüstrisinde büyük çalışmalar yapmak için gerekli fizik makine ve programlama bilgilerini mekatronikten almayı, şirketin finans durumunu daha iyi kontrol etmek ve dengeli sağlam adımlar atmak için de ekonomi lisansı yapmayı hedefliyorum. Bu sene ygs ve lys de beceremedik.
Sebebi internet. Ben sizlere bu yazıyı telefondan mobil olarak yazıyorum. Ki uzun bir metin yazmak mobilden oldukça zor. Ama artık cidden bıktım. Sanal alemden ve onun uğraştıran işlerinden. Önümüzfeki ygs ve lys dönemi benim için ve dahi birçok kardeşim için milat durumunda.
Bana diyeceksiniz henüz erken ama inanın arkadaşlar şu anda kafam okadar karışıkki. Sizler bana yön vereceksiniz. Yolum belli ama önerilerinizde önemli. Yaşım 18 ancak düşünen bir bireyim. Fikirler büyük. Düşünceler büyük. Hayaller büyük. Ne demiş atalarımız her şey hayal kurmakla başlar. Gece gece 310 kelime yazmışım. Herkesten bir yorum bekliyorum.
Bana bu yolumda desteği önerisi herhangi bir düşüncesi olanlar ufakta olsa bir yorum yapıp düşüncelerini paylaşırlarsa cidden büyük faydası olacaktır. Şimdiden çok teşekkür ederim.