lostyazilim
tr.link

Mekatronik Silah Mühendisliği Bilgisi Olan

7 Mesajlar 1.030 Okunma
acebozum
tr.link

60423 60423 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 14.02.2016
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 1503
  • Beğeniler 584 / 496
  • Ticaret 20, (%100)
Arkadaşlar uzun zamandır bilgisayar mühendisliği aklımda. Ancak düşününcede sadece bilgisayar mühendisi olmak yetmiyor. Bunun yanına bir elektronik bir makine koymayınca anlamı kalmıyor.

Mekatronik ise bu özelliklerin bir toplamı konumunda. Arkadaşlar Tony Starkı bilirsiniz. Ohoo bu arkadaş uçmuş diyebilirsiniz. Ama benim çok büyük hayallerim var. Sizlere bir kısmını anlatayım.

Arkadaşlar ülkemizin kalkınması açısından cidden bu ülkede büyük düşünen ve cidden büyük iller yapmak isteyen bi olarak tanımlayabilirim. Ama gerek şartlar gerekse maddiyattan hep projeşer yarım kaldı.

Bende artık sanal alemi bir kenara atıp. Gerçek dünyanın zorlu koşullarına adapte olmak ve dünyada cidden Türklerden korkulur deditttirmek için çalışmak istiyorum. Özellikle silah sanayiine büyük bir ilgim var.

Silah sanayinde bir şirket kurduktan sonra uzun menzilli ve değişik bomba dedektörleri ve kısa smg türü silahlar üzerindengeliştirip altyapıları gerekse dizaynları gibi, roketatarlar ve nokta atışlı füzeler üzerinde ağırlaşmak istiyorum. Buna ek olarak enerji solar güneş sistemleri gibi enerji sistemleri ile yenilenebilir enerji kullanarak tedaş vb. Şirketlere rakip olmak ve yenilenebilir enerjiyi ülkemizde yaygınlaştırmka için çalışmalar yapacağım.

Silah endüstrisinde büyük çalışmalar yapmak için gerekli fizik makine ve programlama bilgilerini mekatronikten almayı, şirketin finans durumunu daha iyi kontrol etmek ve dengeli sağlam adımlar atmak için de ekonomi lisansı yapmayı hedefliyorum. Bu sene ygs ve lys de beceremedik.

Sebebi internet. Ben sizlere bu yazıyı telefondan mobil olarak yazıyorum. Ki uzun bir metin yazmak mobilden oldukça zor. Ama artık cidden bıktım. Sanal alemden ve onun uğraştıran işlerinden. Önümüzfeki ygs ve lys dönemi benim için ve dahi birçok kardeşim için milat durumunda.

Bana diyeceksiniz henüz erken ama inanın arkadaşlar şu anda kafam okadar karışıkki. Sizler bana yön vereceksiniz. Yolum belli ama önerilerinizde önemli. Yaşım 18 ancak düşünen bir bireyim. Fikirler büyük. Düşünceler büyük. Hayaller büyük. Ne demiş atalarımız her şey hayal kurmakla başlar. Gece gece 310 kelime yazmışım. Herkesten bir yorum bekliyorum.

Bana bu yolumda desteği önerisi herhangi bir düşüncesi olanlar ufakta olsa bir yorum yapıp düşüncelerini paylaşırlarsa cidden büyük faydası olacaktır. Şimdiden çok teşekkür ederim.

wmaraci
reklam

phpside phpside Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 16.09.2016
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Bilg. Prog.
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 49
  • Beğeniler 0 / 19
  • Ticaret 2, (%0)
Kısa ve öz bi yorum yapayım senin için. Belki bu yazının altına bile bu işi başaramayacağını söyleyenler olacaktır. Sakın aldırış etme onlara. Unutma büyük insanlar büyük hayaller kurar. Şimdiden yolun açık olsun.

• Üyelik 14.02.2016
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 1503
  • Beğeniler 584 / 496
  • Ticaret 20, (%100)

phpside adlı üyeden alıntı

Kısa ve öz bi yorum yapayım senin için. Belki bu yazının altına bile bu işi başaramayacağını söyleyenler olacaktır. Sakın aldırış etme onlara. Unutma büyük insanlar büyük hayaller kurar. Şimdiden yolun açık olsun.

Değerli yorumun için canı gönülden tebrik ederim hocam. Her türlü yoruma açığım olumlu olumsuz herkesten yorum bekliyorum. Ama hocam ben artık kararımı verdim. Bu yola baş koydum. Yakın zamanda sanalı azaltmayıda planlıyorum.bir anda bırakamam sonuçta geçimimin bir kısmını burdan sağlıyorum. Yakın zamanda reklam alıp bütçe sağlayacağım. Sağlam mekatronik fizik ekonomi kitaplarıda almak için. Cidden sen emek verip yazmışsın bende sana cevap yazdım. Sağol yprumun için.

xsafa xsafa Developer Kullanıcı
  • Üyelik 01.08.2016
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek Bilgisayar Müh. Öğr.
  • Konum Erzurum
  • Ad Soyad S** Y**
  • Mesajlar 1534
  • Beğeniler 1234 / 463
  • Ticaret 19, (%100)
İnşallah istediğin bölüm gelir bendemi mekatronik e girsem :D

Yazılım işleriniz için -> contact@safayasar.com
wmaraci
wmaraci

• Üyelik 14.02.2016
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 1503
  • Beğeniler 584 / 496
  • Ticaret 20, (%100)

xsafa adlı üyeden alıntı

İnşallah istediğin bölüm gelir bendemi mekatronik e girsem :D

Eyvallah hocam inşallah. Oku hocam beraber açarız şirketimizi sanalda iş yok valla

Ek Olarak: Yada var biz bilmiyoruz

xsafa xsafa Developer Kullanıcı
  • Üyelik 01.08.2016
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek Bilgisayar Müh. Öğr.
  • Konum Erzurum
  • Ad Soyad S** Y**
  • Mesajlar 1534
  • Beğeniler 1234 / 463
  • Ticaret 19, (%100)
Sanal bi yerden sonra sıkıyor şimdi dusundumde yaşim 25 olduğunu şuan 18 yaşındayım 25 yaşımda en iyi zamanlarımda evde 10 saat pc başında durmak ne kadar mantıklı ? Mekatronik oyle değil ama :) dusuneceğim :D

Yazılım işleriniz için -> contact@safayasar.com

• Üyelik 14.02.2016
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 1503
  • Beğeniler 584 / 496
  • Ticaret 20, (%100)

xsafa adlı üyeden alıntı

Sanal bi yerden sonra sıkıyor şimdi dusundumde yaşim 25 olduğunu şuan 18 yaşındayım 25 yaşımda en iyi zamanlarımda evde 10 saat pc başında durmak ne kadar mantıklı ? Mekatronik oyle değil ama :) dusuneceğim :D

E tabikide herşey sanal değilki. Gerçek dünyada iş avantajları ve pazar fıraatları oldukça fazla.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al