Economist adlı üyeden alıntı
LazCoder53
Manavdan 1 KG ürün alıyorsunuz, bu ürünün içinde sorunsuz olan elbette olacaktır. Sen sana tatlı geleni yersin, fakat çürüğü konuşmazsın. Fakat ben bu firmaya dair hep sorun gördüm, hep sorun. Eklediğim konulara ve resimlere sanırım aldırış etmiyorsunuz. Ben burada firmanın müşteri memnuniyetsizliğini geçtim; '' Müşterilerine küfreden bir firma hayatınızda ne zaman gördünüz? '' Size şahsi bir soru soruyorum şimdi o zaman bana dürüstlükle cevap verin; '' Bir firma düşünün, bakın hala firma diyorum laf icabı. '' Ve Ürün ve malın kapatılacağına dair tehditler savuruyor, ve müşterisine küfrediyor. '' Siz bu firmaya güvenilir misiniz? Şimdi kimse işinin geldiği tarafa bakmasın. Tabii ki bu firmaya güvenmezsiniz. Siz sadece kendinizi değil, siz sorun yaşamıyorsunuz ama %90'ı sorun yaşıyor.
Hostazor diye aratın şu forumlarda en çok şikayeti alan küçük firma. Büyük firmalar bile bu kadar şikayet almıyorken bu firmanın bu kadar şikayet almasını doğru karşılıyorsanız sizi alkışlıyorum.
Saygın bir üyesiniz bu ibareyi kullanmışsınız; ben saygınlığımı nereden kazanıyorum biliyor musun? Hep haksızın arkasında durarak, adaletsizliğin peşinde koşarak kazandım.
Bu konunun fazla uzamasına gerek yok
son yorumumdur! Zaten bilen biliyor bu firma adı altında gezinen arkadaşı, bilmeyenler de tanımış oldu bu vesileyle.
Herkese hayırlı forumlar diliyorum.
Sevgili Hostazor bu başlık altında daha ne yazarsan yaz, ne çizersen çiz, ne mavra okursan oku, herhangi size dair bir cevap gelmeyecektir.
Son yorumumdur diye diye konumuzu yeterince kirlettiniz. İşiniz gücünüz yok mu ? Şikayetçi iseniz gidip yasal yolları denermisiniz? Neyle suçladığınız bile belli değil özelden buradan tehditler yağdırıp duruyorsunuz.
Nonloser İlgili üye ile ilgilenilmesini rica ediyorum. Tanıtım konusu açıyoruz insani bir dille mağduriyeti olan herkese ki kalan 3-4 kişi kapımızı açtığımız halde burada karalanıyoruz.Üstelik bunu yapan da firmamız ile alakası olmayan sadece kendine macera arayan paranoyak bir üyeniz.
Ek Olarak:
Merhabalar, çerezler ile ilgili bir durum. Sistemsel bir sorun bulunmamakta.
Ek Olarak:
Artık değiliz. Banlı olmamızı gerektiren bir durum yok. Biz mağduriyet yaşayanlara kapımızı sonuna kadar açtık. Eğer amacı hizmet almak yada hakkını aramak olan var ise bizimle iletişime geçebilir. Geçmeyenler için yapabileceğimiz hiçbirşey yok maalesef.