-
-
Yaş/Cinsiyet
53 / E
-
Meslek
Turizm
-
-
Ad Soyad
S** İ**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Selam arkardaşlar,
.com ile biten Çok güzel bir Sinema Fragman Sitem var ve şimdi farklı domain ilave (net,org) satın aldıktan sonra var olan sitemin tüm içeriğini artı resimler klonlamak ve diğer sitelerime aktarmak istiyorum. İçeriğini taşımak wordpress üzerinden gerçekten çok kolay lakin resimleri bir türlü yapamadım. Var mı bu işlemi kolay bir şekilde yapabileceğim bir eklenti veya başka bir seçenek.
Şimdiden teşekkür etmek isterim.
www.platinsport.com
NumanABi
--> numanozdemir.com <--
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
N** Ö**
-
-
-
Ticaret
21, (%95)
Sitenin giriş dizinini tamamen indirip at işte,veya domain yönlendirmesi de yapabilirsin...
-
-
Yaş/Cinsiyet
53 / E
-
Meslek
Turizm
-
-
Ad Soyad
S** İ**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Cevabın için teşekkür ederim ama galiba beni yanlış anladın yada büyük ihtimal ben anlatamadım.
com ile biten sitem kalacak, ben org ve net ile biten alan adları ilaveten satın aldıktan sonra tüm içeriğini diğer sitelere klonlamak istiyorum.
Wordpress üzerinden tüm içeriğini aktarabilmek çok kolay ama Öne çıkan resimleri aktaramıyorum.
Kolay gelsin
www.platinsport.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Dijital Pazarlama Ve Reklam
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
34, (%100)
Sitenin ftp sini oldugu gibi yeni siteye kopyalayın. Daha sonra veritabanı ayarlarını yapın. Veritabanında site adresini .net veya org olarak değiştirin. Herhangi bir sıkıntı yaşamadan kopyalamış olursunuz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Editör, Acil tıp teknisyeni
-
-
Ad Soyad
Y** E**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
İletişime geçerseniz halledebilirim
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
K** Ö**
-
-
-
Ticaret
12, (%83)
Sql yedeği al. Yeni siteye wordpress kur. Sonra kurduğun sql dosyasının tablolarını boşalt (kaldır) phpmyadmin üzerinden. Daha sonra elindeki sql yi içe aktar. Tablo ön ekindeki site adresinin uzantısını değiştir.İndirdiğin dosyaları yeni sunucunun resim dizinine aktar (resimlerde türkçe karakter var ise görünmeyecektir) hepsi bu kadar
phpside
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Bilg. Prog.
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%0)
Bu işlemi yaparsan sitelerinin hepsi kopya içerik olarak görünecek, böylece sıralaman düşecek. Umarım bunun farkındasındır.