-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisi
-
-
Ad Soyad
F** A**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Yazılım okudum ticaretle uğraşıyorum 10 yıldır. İnşaat malzemeleri hemde. Boş yere mi okudum acaba diyorum ama herkes mezuniyetimi soruyor. Ne yap ne et geç olsa da güç olsa da bir şekilde diploma al dostum.
Bir diğer konu üniversite ortamını yaşa, doy herşeye. Farklı birşey, herkesin yaşaması gerekli.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
uzman
-
-
Ad Soyad
A** U**
-
-
-
Ticaret
22, (%100)
kardeşim DGS girerek bilgisayar mühendislğine geçiş yapabilir kendinizi daha da geliştirebilirsiniz buun dışında 2 yıllık diplomaya sahip olup bir çok bilgisayar mühendisliğine taş çıkartacak kadar bilgiye sahip arkadaşlarım var ben bu şekilde yaptım sizde yapın 2 yıllık tek. ve proramlama okuyup DGS ile 4 yıllığa geçiş yaptım
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
full stack developer
-
-
Ad Soyad
S** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam olay kendini gelistirmeke bitiyor.. okul boyunca okuldan bagimsiz olarak php javascript python vs ogrenirsen kolay is bulabilirsin.. kendim yaptigim mulakatlarda sahsen bilgisayar ogretmenligi okuyup ta linux nedir? Bir css dosyasi sayfaya nasil include edilir? Php de array nasil olusturulur? Sorularina cevap veremeyenlerle cok karsilastim. Olay kendini gelistirmekte. Diploma ise girerken sadece bir arti saglar ama mulakatta o artiyi kendin de alabilirsin ;)
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
İthalat İhracat
-
-
Ad Soyad
S** H**
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
Kusura bakmayın fakat verdiğiniz aklın fikrin içine tüküreyim nasıl olur da okumadan başarmayı marifetmiş gibi gösterirsiniz. Biri çıkmış facebook u hacklemekten bahsetmiş website hacklemekten bahsetmiş keşke okumanın önemini anlayabilecek seviyede insanlar cevap verseydi bu konuya. Okuyup okulu bitirdiğinde kimse sana gelip de tamam sen bu işi biliyorsun okulda öğrenmişsindir bu işi sen yap demez fakat. Okumak her zaman +1 bazı seviyesi düşük akıl yoksunu insanlar sana okumadan da olabileceğinden bahsetmiş evet doğru okumadan da istediğin kişi olabilirsin. Eğer istediğin buysa.