-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Senior Email Marketing Special
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Bugün email adresimi kontrol ederken
Güzel Hosting'in atmış olduğu emailde aşağıdaki gibi bir yazı vardı yararlanmak isteyenler olabilir.
Ücretsiz SSL!
Artık bütün Linux web hosting ve reseller hosting hizmetlerimiz için, dedicated IP adresi zorunluluğu olmaksızın, ücretsiz SSL sertifikası sağlamaktayız!
İster yeni alacağınız hizmetlerde, ister mevcut hizmetlerinizde, bir destek bildirimi oluşturarak ücretsiz SSL kurulmasını talep edebilirsiniz.
SSL sertifikaları Let's Encrypt tarafından 3 aylık olarak sağlanmakta olup, süresi bittikçe otomatik yenilenmektedir.
Not: Mevcut hizmetlerinize SSL için almış olduğunuz IP adreslerinin ücretleri tarafımızdan ödenmiş olduğundan, bunların iptali ve iadesi sağlanamamaktadır. Ancak hizmet süre bitiminde dedicated IP iptal ettirip IP olmadan SSL kullanımı yapabilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** H**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Son zamanlarda firmalar let's encerypt ile ücretsiz ssl dağıtmaya başladılar. Aslında güzel birşey.
.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Sıradan
-
-
Ad Soyad
S** T**
-
-
-
Ticaret
30, (%100)
Normal alışveriş yapılmayan siteler için bir artısı var mıdır ssl nin?
https://dapasorgu.com
nuti
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Muhasebe
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Güzel hostinge tiçket açtım 5 dk kurulum yapıp teslim ettiler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
SEO UZMANI
-
-
Ad Soyad
H** E**
-
-
-
Ticaret
129, (%100)
Ben de bugün birkaç sitemi ssl geçirdim her ne kadar hiçbir önemi yok denilse de arkadaşlar SSL geçen herkes az da olsa sıralamalarda olumlu etki gözlemlediğini söylüyor.
https://www.dopinger.com/tr
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
bence güzel bir şey bu :) ayrıca azda olsa google açısından sıralamalarda biraz üstte çıkarıyor :)
Alwush
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%0)
bakalım yeni açtıgım sitem için bende ssl kurulumu istedim en kısa sürede kurup teslim ediceklerini söylediler gerçekten güzel işlem :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
İşçi
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Peki arkadaşlar adsense açısından olaya baktınız mı? Adsense'in ssl sertifikalı sitelerde sadece ssl sertifikalı sitelere ait reklamları yayınladığını duymuştum. Dolayısıyla, ssl sertifikası alındığında adsense gelirlerinde düşüş olacağı ifade ediliyor. Bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Yani; seo için ssl'e geçilmeli mi yoksa adsense gelirlerinde düşüş olabileceği için vaz mı geçilmeli?
Not: Ben de güzel hosting müşterisiyim.