-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
web design ve yazılım
-
-
Ad Soyad
N** U**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
arkadaşlar ionic ve angularjs ile yeni yeni haşır neşir olmaya başladım. lakin izlediğim videolar ve dersler kafamı iyice karıştırdı. şimdi bir login sistemi ypamaya çalışıyorum ve bu yaptığım sistemde php sayfadan gelen değer eğer doğruysa 1 yanlışsa 0 olarak geliyor. ben bu gelen sonuca göre sayfa yönlendirmesi yapmak istiyorum ancak yeterli bilgi bulamadım bir türlü. bunun mantığını anlatabilecek birisi varmı? yani örneğin phpde napıyorduk if else kullanıp yönlendirme yapıyorduk ancak bunda nasıl olacak bilemedim bi türlü. denediğim if else kullanarak $location.path kullanmayı ama maalesef sonuç alamadım. bilen arkadaşlar bi yardım ederse çok sevinirim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
web design ve yazılım
-
-
Ad Soyad
N** U**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
teşekkür ederim bilgilendirme için. anlattıklarını biliyordum zaten. sorununum gelen değere göre farklı sayfya yönlendirmekti. ama yinede çok açıklayıcı bilgi olmuş. emeğine sağlık.
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Bilgisayar Muhendisi
-
-
Ad Soyad
Ö** H**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Merhaba,
Biliyor olabilirsin ama ben yine de yazayim.
https://docs.angularjs.org/api/ng/service/$window
https://docs.angularjs.org/api/ng/service/$location
$location.path("yenisayfa");
ister controller yaz, isterservice, ister factory, gerisi bilgine kaliyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisliği
-
-
Ad Soyad
E** S**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bir service yazarsın, sonra login işleminin controllerını, controllera servisi inject edersin, controller gelen bilgileri servise aktarır, serviste php apiye, daha sonra servisten dönen cevabı controller içerisinde denetlersin ayrıca yönlendirme işlemi için controllera $location değişkenini de inject etmelisin
LoginService.login(xxx).success(function(data,status){
if(data == 1){
$location.path('/yol');
}else{
$location.path('/baskaYol');
}
})
php, java, python - django, nodejs, vuejs, reactjs, angularjs, c# asp.net mvc...