-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
cevirmen
-
-
Ad Soyad
K** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba Google ilk sırada olan içeriğim aniden 3. sayfanın sonuna geriledi bunun nedeni ya da nedenleri ne olabilir? Siteme düzenli icerik giriyorum. Ayni konudaki rakiplerin yaptigi birsey olabilir mi bir ihtimal? Ne olabilir anlayamadim? Konuyu yeniden toparlamak icin ne yapabilirim?:confused:
Her türlü İngilizce icerik icin pm ile ulasabilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
bilgisayarcı
-
-
Ad Soyad
T** C**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
webmaster toolsa girip manuel spam var mı kontrol ediniz. ayrıca sitenize gelen baglantıları kontrol edip almadığınız linkleri reddediniz eğer bunlarda bi sorun yoksa google yeni güncellemesi itibariyle siteler anlık değişicek. tabi sizin durum biraz sıkıntı gibi incelenmesi gerek benimde bir sitem var zorlu bi kelime sabah bi bakıyorm 2-3 sayfada aksam bakıyorum kelimelerde yok site anlık dalgalanlar artık sık sık olucak bilginize
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
cevirmen
-
-
Ad Soyad
K** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Teositeler adlı üyeden alıntı
webmaster toolsa girip manuel spam var mı kontrol ediniz. ayrıca sitenize gelen baglantıları kontrol edip almadığınız linkleri reddediniz eğer bunlarda bi sorun yoksa google yeni güncellemesi itibariyle siteler anlık değişicek. tabi sizin durum biraz sıkıntı gibi incelenmesi gerek benimde bir sitem var zorlu bi kelime sabah bi bakıyorm 2-3 sayfada aksam bakıyorum kelimelerde yok site anlık dalgalanlar artık sık sık olucak bilginize
Herhangi bir spam yok baglantilari da kontrol ettim sorun yok. Evet dalgalanmalar dikkatimi cekti fakat asil tuhaf olan 1. sirada olan konunun siralamayi birak sayfa olarak gerilemesi.. yani güncel olmasam tamam diyecem de bu nasil bir haksizliktir..
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Makine Mühendisliği Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
O** U**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
hocam bende hedef anahtar kelimem de sürekli aramalara girip çıkıyorum son güncelleme ile ilgili daha detaylı araştırmalar yapmak lazım
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
bilgisayarcı
-
-
Ad Soyad
T** C**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
benim anladıgım google son güncellemesi ile reklamlarını ön plana cıkarmak syle ki : seo yerine adwords reklamlarını kullandırmak baska bi acıklaması yok yani bu durumun bence
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
K** Ö**
-
-
-
Ticaret
12, (%83)
Dalgalanmadan dolayı oluyor panik yapmamak lazım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
ticaret
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
benim anladıgım google son güncellemesi ile reklamlarını ön plana cıkarmak syle ki : seo yerine adwords reklamlarını kullandırmak baska bi acıklaması yok yani bu durumun bence
zaten e-ticaret siteleri gibi para kazanılan siteleri aşağıya atıyor para versin reklam alsın
diye
enucuzmagaza.biz
amway.com.tr/user/enucuzmagaza/invite=yes
shop.flptr.com
Trendium.Moda
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
cevirmen
-
-
Ad Soyad
K** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bu sabah siteyle ilgili böyle bir mail aldım.
...web sitesinde bir 404 (bulunmadı) hatası döndüren URL sayısında belirgin bir artış olduğunu tespit etti. Bu durum, olumsuz kullanıcı deneyimine yol açacak bir hizmet kesintisinin veya yanlış yapılandırmanın göstergesi olabilir. Bu sorun Google'ın söz konusu URL'leri arama sonuçlarından çıkarmasına yol açacaktır. Söz konusu URL'ler mevcut değilse herhangi bir işlem yapılması gerekmez.
Search console dan kontrol ettigimde toplam 181 URL de bulunamadı hatası oluşmuş, bunu nasıl düzeltebilirim?
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
bilgisayarcı
-
-
Ad Soyad
T** C**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
hataların resmini at redirection eklentisi var onu kur kardeşim elleme o düzeltiyor. 1-2 hafta sonrada kaldır gitsin. bi sourn olmaz bende cok yasıyorum bu aralar aynı sorunu google bi pisligi
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
cevirmen
-
-
Ad Soyad
K** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hataların resmini at redirection eklentisi var onu kur kardeşim elleme o düzeltiyor. 1-2 hafta sonrada kaldır gitsin. bi sourn olmaz bende cok yasıyorum bu aralar aynı sorunu google bi pisligi
Tamam hocam eklentiyi kuruyorum cok sagol bilgilendirmen icin