60423
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Eskişehirden bir kızka tanıştım kız benim için benim şehrime geyor üniye. Connected2.me tercih ederim. Sapım gibi daveanma adam akıllı sohbet edercesine davran. İki günde tel no aldım bir ay dört gün sonra çıkmaya başladım. Sabır işidir. Şuanda aşığız seyoruz birbirimizi.
Ek Olarak: Ama el sürülmemiş beklemeyin başkasıylada öpüşmüş bir kez. Çok sevdiği için bir tek benimle öoüşmekten ileri gitti. Kendine güvendirmelisin öncelikle
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Kendi halimdeyim
-
-
Ad Soyad
İ** Y**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Yaş 22 daha bunları düşünecek çok zamanın olur. Önce okulunu oku, kendini derslerine ver, alanında yüksel, sorsam genel anestezi endikasyonlarını bilmezsin ama öpüşmemiş kız arıyorsun. Boşver sen bence bu işleri.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Muhasebe
-
-
Ad Soyad
H** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Yav bu kafa çok güzel kafa yaa :D Sen her türlü pisliğe bulaş, sonra hiç yaşamamış bir kadın hayal et... Töbe töbe... Aynen kerhane kapılarını aşındırıp aşındırıp da "bakire biriyle evlenmek istiyorum" diyen iki yüzlüler gibi... İnsan bu kardeşim, marketten altığın ambalajlı ürün değil, elbette yaşanmışlıkları olacak, tıpkı senin gibi. Otomobil almıyorsun ki sıfır km olsun :) Eğer öyle bişey arıyorsan kasaba gideceksin, besi çiftliğinden yetişmiş, taze kesilmiş et alacaksın. Yok aradığın insan ise onu bu kafayla bulamazsın.
Ağacı Sev Yeşili Koru Ayıyı Öp!
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Web Yazılım Uzmanı
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Her nasip vaktine esirdir...
MrB
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
"öpüşmemiş olsun istiyorum" kısmından sonrasını okumadım.Bu günde başkasının yerine utandım hadi hayırlısı..
3 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
İnternet
-
-
Ad Soyad
D** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
sabah sabah ne güldüm ya, hocam sabır edin, 4 yıldır yalnızım ve mutluyum. bence acele etmeyin.
ontedi
www.ontedi.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Yazılım Uzmanı, Matematikçi
-
-
Ad Soyad
S** T**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Su akar yatağını bulur. O yüzden hiç ummadığın anda aklına gelmeyecek bir insan karşına çıkar.
Akışına bırak hayatı.
www.ontedi.com
www.cizgi.site
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Anestezist
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaslar ben daha once de bi kizdan ciktim. Kiza birak iliskiye girmeyi yapmadim. Ben sarilarak veya alnindan operek sevdim en fazla. Yani bu dedigimi yabanci gormeyin. Istediklerim normal
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Muhasebe
-
-
Ad Soyad
H** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Burada gözden kaçmaması gereken bir şey de şu; ilgili arkadaş tanıdığı tüm kızların "düzgün" olmadığı"nı düşünüyor. Yani kendisi dışında neredeyse herkes O'na göre ahlaki açıdan yanlış. Bu bakış açısı hastalıklı bir bakış açısıdır bence. Ülkemizde en "ahlaklı" geçinenlerin çocuk tecavüzcüleri savunduğunu, tecavüz mağdurlarını tecavüzcü ile evlenmeye zorladığını düşünürsek ilgili düşüncenin ne derece "hastalıklı" olduğunu da kavrayabiliriz. Başkalarına karşı bu tür aşağılayıcı ve düşmanlık üretme potansiyeli taşıyan düşüncelere buralarda prim vermemek gerek. Söz konusu arkadaş başkalarını ahlaklı/ahlaksız diye değerlendirmek yerine kendi ahlakı ile ilgilenmeli bana kalırsa. Kendi ahlakına uygun bir kadın karşısına çıkınca da tercihini yapmalı.
Ağacı Sev Yeşili Koru Ayıyı Öp!