Activist
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Patron
-
-
Ad Soyad
E** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
- Hosting aldığınızda cPanel üzerinden otomatik Wordpress kurabilirsin. (Onun dışında manuel dökümanlar tonlarca mevcut.)
- Com.tr gereği yoktur . com/net/org alman yeterli.
- Domainde ek bulunabilir. (Ancak fazla abartmaman gerekli.)
- Domaini ve hosting istersen aynı , istersen farklı firmadan alırsın farketmez. (Aynı firmadan alırsan daha rahat olursun.)
- Wordpress konusundada foruma konu açarak danışabilirsin.
(Alan adı + hosting halletiğinizde kurulumlar , ayarlar vs. daha detaylı şekilde yardımcı olurum.)
2 kişi bu mesajı beğendi.
Dolphin
Web Tasarım & SEO Uzmanı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Web Tasarım & SEO Uzmanı
-
-
Ad Soyad
N** E**
-
-
-
Ticaret
22, (%100)
Bütün işlemlerinizde yardımcı olabilirim hocam.
hayat illegal!
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirme
-
-
Ad Soyad
O** Ö**
-
-
-
Ticaret
39, (%100)
Wordpress tabanlı site nasıl kuracağıma dair video, not, döküman vs. nereden bulabilirim ? (Link verirseniz çok memnun olurum)
Hocam wordpress 'in en büyük avantajı bu. Her yerde bulursun. Youtubeye girin yazın wp nasıl kurulur yüzlerce video gelecektir. Kurulumu çok kolaydır.
Com, net, org uzantılı domain alacağım.. [Tescil ettirmek için com.tr domaini mi almak zorundayım yoksa com domaini tescil için yeterli mi?]
Zorunluluk yok ne isterseniz onu alırsınız. Ama com almanızı öneririm. Eğer sadece Türkiye deki insanlara hitap edecekseniz tr uzantılı almak daha avantajlı olacaktır.
Alanadım (mesala; ogretmenim, ogretmenin, ogretmeniz tarzında sonunda iyelik eki bulunan domain olsa sıkıntı olur mu?)
Kullanışlı olacaksa neden olmasın? Ama domainin makbulü kısa olan ve hem pc hem telefon klavyelerinden kolay yazılıp akılda kolay kalanlarıdır.
Size sorsam islami siteler deyince hangileri aklınıza geliyor diye? Cevabınızı da bulmuş olursunuz.
Domain ve hosting ayrı yerde mi yoksa aynı yerden mi almalıyım? (Wordpress öğrendikten sonra Hosting ve Domain konusunda anket açacağım.. Ona göre görüşlerinizi alacağım.)
Aynı yerde olması daha iyi olur.
İleride wordpress konusunda anlamadağım, çözemediğim bir sorun olursa kime danışabilirim? (Yani wordpress'te uzman kişileri bana söyleyebilir misiniz?)
Hocam için rahat olsun. En rahat edeceğin konu budur. Sen bir konu aç herkes yardımcı olacaktır. Konu wp olunca yardımı bol olur.
A.Selam
Ek Olarak: Hocam mesela benim bir domainim vardı 12h. Sadece 3 harfli akılda kalıcı ama yazması zordu. Cepten giriyordum 12 yazmak için sayılara geçmem sonra tekrar harflere dönüp h yazmam uzun oluyordu.
:)
1 kişi bu mesajı beğendi.