-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Lisans / Hukuk
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Arkadaşlar reklam olmaması ya da yanlış anlaşılmaması için domain imi paylaşmıyorum ama örnek vermek gerekirse benim alan adım kırmızıaraba.com şeklinde, google da kırmızı araba şeklinde bir arama yapınca sitem 4. sayfa da bir yerde sadece bir sonuç olarak çıkıyor, çıkan bu sonuç ta daha önce oluşturup sildiğim bir sayfa. Artık google nasıl indexlediyse olmayan bir sayfayı bulurken, olan sayfaları indexlemiyor.
Üstelik domainim göz önüne alındığında sitenin 4. sayfa da çıkıyor oluşu son derece başarısız.
Bu problemi nasıl halledebilirim, bilgisi olan var mıdır?
Dolphin
Web Tasarım & SEO Uzmanı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Web Tasarım & SEO Uzmanı
-
-
Ad Soyad
N** E**
-
-
-
Ticaret
22, (%100)
Konuyu sitelerle eklersen inceleyelim.
hayat illegal!
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
boya kontrol inspector
-
-
Ad Soyad
F** Ş**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hocam bende de aynı sorun var siteyi açalı yaklaşık 1 ay oldu biraz daha zaman geçmesini bekliyorum daha iyi bir seviyeye gelecektir.
Sitelerimizi Googlede arayıp organik trafiği artıralım (Dayanışma) >>> https://goo.gl/TTfPYj
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirme
-
-
Ad Soyad
O** Ö**
-
-
-
Ticaret
39, (%100)
Kırık linkeri yönlendirirken içerik daha kaliteli hazırladığınız sayfaya yönelirse çok daha etkili sonuçlar alabilirsiniz. Yönlendirme yaptığınız sayfa öncekinden düşük kalitede olmasın.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Lisans / Hukuk
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Arkadaşlar gerekli düzenlemeleri yaptığım halde problem devam ediyor. Kırık linke gerekli olan yönlendirmeyi yaptım bu sefer de link tamamen index ten yok oldu ve sitem ilk 500 içinde bile yok. Hatta sitem trafikte alıyor ama neden index te çıkmıyor inanın anlamıyorum.