lostyazilim
tr.link

Dev Proje ve Ortaklar

27 Mesajlar 2.766 Okunma
acebozum
tr.link

mrtxtprk mrtxtprk Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 05.10.2016
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Webmaster ve Reklam Uzmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** T**
  • Mesajlar 15
  • Beğeniler 1 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
Merhaba arkadaşlar uzun uzun yazmak istemiyorum fakat proje hakkında biraz detaylı bilgilendirme sağlamak istiyorum.Yaklaşık 3 yıldır projeyi adım adım planladım ve şuan projeyi hayata geçirmek kaldı.Emin olun yarım kalacak olan bir proje olmayacak ve bu proje türkiye de damga vuracak.Yıllardır webmaster olarak çalışmakta ve çeşitli görevlerde hizmet vermekteyim.Projem de tam olarak buna yönelik hayal gücümün bile zorlandığı bir proje ve yaklaşık 100 kişinin çalıştığı bir proje olacak.Şimdi siz bana bu nasıl olacak diyebilirsiniz.Proje detaylarını tamamen açıklamadan üsten biraz bilgi vermek istiyorum.Öncelikle ekip arkadaşları olacak ilk 10 kişi bu projenin yanı bu proje ile kurulacak şirketin bizzat yönetim kurulu üyesi olacak ve şirketin hissedarı olacaktır.Projede neler var konumuza geçersek ilk önce özel bir domain belirledim bunu ilk 10 kişi ile istişare edip onay aldıktan sonra satın alacağız ve asıl önemli şey burada başlıyor ekip arkadaşları kendi bulundukları yerde çalışmalar yaparak team viewer üzerinden ekiple kordineli bir tema geliştireceğiz temanın nasıl olacagı çizilip planlandı.Burada forum bölümü ticaret bölümü gibi kazanç saglanacak yerler olacak ve ekibe alınacak kişi ekibin çoğunlugunun onayını aldıktan sonra çalışmaya başlayacak.Peki nasıl buyuyecegız.Tabiki yeni ekip arkadaşları ve düzen içinde kordineli olarak basamak basamak yeteri hit ve kazança ulaştıgımızda şirket açılacak ve çalışan 10 kişi ortak geri kalanlarda şirket çalışanı olarak işe alınacak.Maaşları gelecek olan satışlar ve şirketin kendi bunyesınden karşılanacak.Şimdi projede kimler yer alacak php wordpress ve asp kodlaması yapabilen webmasterlar , grafik uzmanı olarak grafikçiler makale yazarları reklam uzmanları ve maddi destek sağlayabilecek kişiler tabiki bu projede yer almak isteyen arkadaşlara sunum yapacagım bana skype yada facebooktan ulaşabılırsınız.

Mail : mrtxtprk@gmail.com ulaşım sağlayan kişiler bu konuya yorum bıraksınlar ki ustte yer alsın ve proje ile ilgili tanıtım haftaya yanı 16 ekim pazar gunu yapılacaktır.Başvurmak isteyenler iletişim saglayabılır aklınıza takılan sorular varsa hepsını cevplamaya hazırım

Not : Projeye destek veren katılan herkese teşekkurler Skype: mrtxtprk@gmail.com mail adresını aratıp ulaşabılırsınız.Proje haftaya detaylı sekılde konferans ıle anlatılacak

elektronikssl
webimgo

Ucantereyagi Ucantereyagi WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 07.02.2016
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad K** Ö**
  • Mesajlar 516
  • Beğeniler 88 / 180
  • Ticaret 12, (%83)
Gerçekleşmeyeceğine eminim :) ( Hırs olsun)
kohreg XII mrtxtprk

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 05.10.2016
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** T**
  • Mesajlar 15
  • Beğeniler 1 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
Hırsa gerek yok zaten hırslıyım bu konuda gerçekleşmesi için herşeyi yapacagım emin olabilirsin

xsafa xsafa Developer Kullanıcı
  • Üyelik 01.08.2016
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek Bilgisayar Müh. Öğr.
  • Konum Erzurum
  • Ad Soyad S** Y**
  • Mesajlar 1534
  • Beğeniler 1234 / 463
  • Ticaret 19, (%100)
hayal güzel birşey inşallah böyle bir proje çıkar :)

Yazılım işleriniz için -> contact@safayasar.com
wmaraci
wmaraci

• Üyelik 05.10.2016
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** T**
  • Mesajlar 15
  • Beğeniler 1 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
xsafa emin olabilirsin gerçekten kusursuz bir proje 3 kişi hazır geri kalan ekip arkadaşlarımı bekliyorum

Ucantereyagi Ucantereyagi WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 07.02.2016
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad K** Ö**
  • Mesajlar 516
  • Beğeniler 88 / 180
  • Ticaret 12, (%83)
Büyük projeler büyük yatırımlar ister. Foruma 3 gün önce kayıt olmuş kişiyle beraber bir (sözde büyük) projeye kimse başlamaz. Maddi destek sağlayabilecek kişiler zaten kendi projelerinin üzerinde çalışıyor. İş için iş gücü , iş gücü için işçi , işçi için ise para. Hayallerinde ötesinde olmuş bu. Kenarda 100 bin liranız yoksa vazgeçin bu şirket kurma hayalleri , maaş verme nutukları ve 100 kişilik ekip laflarından.

• Üyelik 05.10.2016
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** T**
  • Mesajlar 15
  • Beğeniler 1 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
uçantereyagı maddı destek alıyorum ve alacagım zaten amacın konuyu baltalamak gıbı geldı 3 gun once 5 gun once fark etmez sonucta etkılesımde bulunup iletısım saglayacagım emın olabılırsın kı senden daha fazla yıldır wmaracını takıp edıyorum projemde hıcbır kusur yok zaten ısın aslını yapan ekıbım var sadece destegı olacak ınsanlara ıhtıyacım var bu projede kı onlarda projenın sunumunda bu işe kosacaklardır

onlinemakalem onlinemakalem Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 05.10.2016
  • Yaş/Cinsiyet 45 / E
  • Meslek Öğretmen
  • Konum Kahramanmaraş
  • Ad Soyad O** A**
  • Mesajlar 74
  • Beğeniler 0 / 10
  • Ticaret 1, (%100)
Yazar açığı devam ediyor mu?

excalibur excalibur WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 04.09.2016
  • Yaş/Cinsiyet 46 / E
  • Meslek IT manager
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad I** Ü**
  • Mesajlar 105
  • Beğeniler 20 / 25
  • Ticaret 0, (%0)
öncelikle hocam inşallah olur bu dediğin ama bir şey merak ettim domaini madem buldun neden almadın? yarın bir gün başkası alır. Bence aklında ki domaini alda sonra başka fikirler gelirse ona göre hareket edersin.
meromerro

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 05.10.2016
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** T**
  • Mesajlar 15
  • Beğeniler 1 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
excanbur domain kımsenın aklına gelecek bır domaın degıl özel domain yıllardır dusunuyordum buldum hıcbıryerde de bahsetmedım bundan ve domain konusunu kemık ekıple konusup onay aldıktan sonra satın alacagım sonucta ekıbımde olan bırının daha ıyı bır domaın teklıfı olabılır yada alacagım domaınde benımsemedıgı bırsey olabılır istişare ile bunlar çözülur herkesın fikrine saygım var

Ek Olarak: online makalem yazar açıgı o acık bu açık dıye bırsey yok proje herkese açık projedır projeyı benımseyen ınsanlara ıhtıyacım var yoksa parasını verıp yazaten yaptırabılırım ama bu projeye hayatını adayan bırı olarak ılgılenecek ustune dusecek yanı hırs yapacak ınsanla gerekıyor bunu yapacak arkadaslar arıyorum turkıyenın en buyuk teknolojı sırketı en buyuk webmaster sıtesı enler boyle devam edecek bu projede onemlı olan ekıp ekıbın yapacagı işlerdır

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al