Merhaba arkadaşlar uzun uzun yazmak istemiyorum fakat proje hakkında biraz detaylı bilgilendirme sağlamak istiyorum.Yaklaşık 3 yıldır projeyi adım adım planladım ve şuan projeyi hayata geçirmek kaldı.Emin olun yarım kalacak olan bir proje olmayacak ve bu proje türkiye de damga vuracak.Yıllardır webmaster olarak çalışmakta ve çeşitli görevlerde hizmet vermekteyim.Projem de tam olarak buna yönelik hayal gücümün bile zorlandığı bir proje ve yaklaşık 100 kişinin çalıştığı bir proje olacak.Şimdi siz bana bu nasıl olacak diyebilirsiniz.Proje detaylarını tamamen açıklamadan üsten biraz bilgi vermek istiyorum.Öncelikle ekip arkadaşları olacak ilk 10 kişi bu projenin yanı bu proje ile kurulacak şirketin bizzat yönetim kurulu üyesi olacak ve şirketin hissedarı olacaktır.Projede neler var konumuza geçersek ilk önce özel bir domain belirledim bunu ilk 10 kişi ile istişare edip onay aldıktan sonra satın alacağız ve asıl önemli şey burada başlıyor ekip arkadaşları kendi bulundukları yerde çalışmalar yaparak team viewer üzerinden ekiple kordineli bir tema geliştireceğiz temanın nasıl olacagı çizilip planlandı.Burada forum bölümü ticaret bölümü gibi kazanç saglanacak yerler olacak ve ekibe alınacak kişi ekibin çoğunlugunun onayını aldıktan sonra çalışmaya başlayacak.Peki nasıl buyuyecegız.Tabiki yeni ekip arkadaşları ve düzen içinde kordineli olarak basamak basamak yeteri hit ve kazança ulaştıgımızda şirket açılacak ve çalışan 10 kişi ortak geri kalanlarda şirket çalışanı olarak işe alınacak.Maaşları gelecek olan satışlar ve şirketin kendi bunyesınden karşılanacak.Şimdi projede kimler yer alacak php wordpress ve asp kodlaması yapabilen webmasterlar , grafik uzmanı olarak grafikçiler makale yazarları reklam uzmanları ve maddi destek sağlayabilecek kişiler tabiki bu projede yer almak isteyen arkadaşlara sunum yapacagım bana skype yada facebooktan ulaşabılırsınız.
Mail : mrtxtprk@gmail.com ulaşım sağlayan kişiler bu konuya yorum bıraksınlar ki ustte yer alsın ve proje ile ilgili tanıtım haftaya yanı 16 ekim pazar gunu yapılacaktır.Başvurmak isteyenler iletişim saglayabılır aklınıza takılan sorular varsa hepsını cevplamaya hazırım
Not : Projeye destek veren katılan herkese teşekkurler Skype: mrtxtprk@gmail.com mail adresını aratıp ulaşabılırsınız.Proje haftaya detaylı sekılde konferans ıle anlatılacak