-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Yönetici
-
-
Ad Soyad
Ş** K**
-
-
-
Ticaret
135, (%100)
1 Den fazla domaın kampanya yada kod olmadan satın almak ıstıyorsanız yakın cevrenızde bulunan kısılerden bu domaınlerı onların adına kayıt ederek alabılırsınız dıkkat etmenız gerken durumlar sunlardır sanal kart olusturup almayı tercıh edın aynı ıpten satın almayın adres bılgılerıne ve soy adlarına dıkkat edın ucuz domaın alacagım ve satım kar edecegım dıyorsanız strato fırmasına goz atrın fırma almanyadadır turk temsılcılerıde mevcuttur kolay gelsın eksık gordugunuz kısım varsa yazın yardımcı olayım satrato fırmasında 1 maıl uzerınden toplamda 10 adet satın alabılırsınız kampanya bu sekıldedır
Ek Olarak: son bırsey daha olakı kendı kartınızla aldınız otomatık yenılemeyı kapatın sızden sonra yenıleme yapılabılıyor bazı fırmalarda sıstem eksıklıgı
Bugün Bizim Yarın Çocuklarımızın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Yönetici
-
-
Ad Soyad
Ş** K**
-
-
-
Ticaret
135, (%100)
Buradan tek sefere mahsuz olmak üzere 2.20tl ye domain satın alabilirsiniz şu an çokça domain almayın zaten ayın 13 de 4.90tl ye net uzantısı kampanyası başlayacak guzel.net firmasındaydı sanırım net uzantıları varsa onlarıda oradan degerlendırın ayrıca strato firmasında .com uzantısı 0.96 dolar daha once bu fırmadan 1 maıl uzerıne 10adet alım yapılıyordu toplamda 11 adet Sermayelık domaın oldu +48saatlık konu acarsanız acık arttırmada bu domaınler 2 haftada bıtecektır
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Yönetici
-
-
Ad Soyad
Ş** K**
-
-
-
Ticaret
135, (%100)
işte yabancı firmaların ilk adım sıkıntısı kayıt sonra iletişim destek dns yönlendirme diye uzayıp gidiyor misal register.it diye firma var 3tl ye domain buldum birine aldı adam sabah kalktı domaini başkası başka firmadan satın almı birde 3tl side gitti derdini kime anlatacak bu adam Riske edip yerli firmaları tercih etmeye bakın genelde şahsen domain güzel bile olsa firma pek saglam değilse teklif bile vermem ben Domaine
tezindir
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
yanı alacagım belkı hadı dıyelım mınımum 15 domaın domaın bası ben o 25 tl yı odemek zorundamıyım ya. godady bır promosyon kodunu neden 2. kez kullandırmaz kı . promosyon kodu adı ustunde kullansın mıllet