-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
ögrenci
-
-
Ad Soyad
I** B**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Merhabalar arkadaşlar merak ettigim konu zaten başlığa yansımış durumda :)
Bir çok arkadaş var seo işlemi yapan bu konuda uzman olan peki bu seo nasıl yapılır ? Seo,backlink paketleri mevcut forumda peki bu backlink tam olarak nedir ? bu paketleri nerden alıp bizlere satıyorlar bu işlemler nasıl yapılıyor ? Gerçekten çok merak ediyorum ilgili arkadaşlardan aydınlatmalarını bekliyorum :) İyi forumlar
1 kişi bu mesajı beğendi.
Dolphin
Web Tasarım & SEO Uzmanı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Web Tasarım & SEO Uzmanı
-
-
Ad Soyad
N** E**
-
-
-
Ticaret
22, (%100)
Üzümünü ye bağını sorma hocam kimse ekmeğini vermez :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
hayat illegal!
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
İmalat Ar-Ge Mühendisi
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Öncelikle bu iş sanılanın aksine zor ve ciddi bir iş onu belirteyim. (Not SEO bilgim %1 bile değildir.)
Eğer bu işi "3-5 tanıtım yazısı yayınlayıp SEO çalışması yapmak" boyutundan ileri götürmek istiyorsanız yani gerçekten bir şeyler öğrenmek istiyorsanız Kaan Gülten'in kitapları var onlarla başlayabilirsiniz. Ucuz sayılabilecek bir fiyata satılıyor. Şu an işler yoğun olduğu için okuyamıyorum, yıllık iznimde bir tanesini biraz incelemiştim, fena kitaplar değil. 2 kitap 30 lira mıydı 40 lira mıydı öyle bir şey.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Sistem Uzmanı
-
-
Ad Soyad
T** Y**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
O kitapta sadece temel bilgiler veriliyor. Bunları internetten de araştırma ile bulabilirsiniz...
Temelini bilmeden kat çıkmaya çalışmayın sakın hocam .
Neyi nere de ne amaçlı kullandığınızı bilmek zorundasınız. bu tarz kitaplar size bu bilgileri vermek amaçlıdır.
Seo yu etkileyen başarılı veya başarısız kılan bütün sebepler neredeyse bu tarz kitaplarda bulunuyor. deneyerek tecrube etmek yerine okumak çok daha mantıklı olacaktır.
bu tarz kitaplar olur sizin dediğiniz gibi internetten bulduğunuz kaynaklar olur hiç farketmez.
xsafa
Developer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Bilgisayar Müh. Öğr.
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
19, (%100)
Adamlar bu seo denen illet ile araba ev yat kat alıyor size tüyo vereceklerini sanmam ama bol bol araştırın ;)
Yazılım işleriniz için -> contact@safayasar.com