-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Web
-
-
Ad Soyad
Z** Ö**
-
-
-
Ticaret
34, (%100)
Merhaba. Yabancı bir diziyi izlerken içerisinde bir kelime geçti. İki farklı kelimenin birleşmiş hali. İkisinin birbiriyle alakası yok aslında ama İngilizce okunuşları uyuyor ve komik oluyor. Buradan yola çıkarak bir bakayım dedim .com un boşta olduğunu gördüm. Acaba bunu alıp ingilizce bir blog mu kursam? İki kelimenin uyumsuzluğundan ve ortaya çıkan komik isimden yola çıkarak yazacak konular bulabilirim diye düşünüyorum.
Ne dersiniz sizce olur mu? Yoksa keyword domain tarzı birşey mi kullansam daha iyi olur?
Regex
SEO & Law Consultant
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Avukat
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
106, (%100)
İçerik de yabancı olacağı için olabilir. Türkçe marka yaratırken de tek kriterimiz keyword olması değil sonuçta, baktığımız zaman Google bile anlamsız bir sözcük. :) Kulağa hoş ve mizahi geliyorsa, keyword domainden daha verimli sonuçlar alınır düşüncesindeyim.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
facebookworker
-
-
Ad Soyad
M** C**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
devamiliğini getirebilecekseniz neden olmasın hocam
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Mobile Developer
-
-
Ad Soyad
S** Ç**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Anlamsız isimde baya bi marka çalışması yapman lazım ilk etapda. Birinci önceliğin içeriğe yönelmelisin ki sonra markalaşsın yoksa isim ilk etapda kimsenin umrunda olmaz diye düşünüyorum
Instagram: @sercancetincom
Youtube: sercancetincom
Website: http://sercancetin.com
60423
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
domaine göre proje yapılmaz. Proje için domain alınır. Yada alınan domain çaba sarfederilerek markalaştırılır. Büyük uğraşlar sonucu her domainin başarılı olacağı kanaatindeyim. İyi çalışmalar başarılar. Aklınzıda her ne varsa kaorkmadan girin. Hostinginizde sponsorunuz olurum :)