-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
IT Manager
-
-
Ad Soyad
İ** D**
-
-
-
Ticaret
23, (%96)
Facebook'taki tokat ilan gruplarından sürekli paylaşımlar yaparak ordaki ziyaretçiyi kendi sitene çekmeye çalışabilirsin.İlan vermek kolay ve yönetici onayı gerektirmesin ilk başlarda.Uygunsuz ilanları silersin inceleme yaparak.Bu şekilde yavaş yavaş ilerleyebilirsin.
İlk olarak facebookta hemen sayfa aç ve kendin sitene ürün ekle.Sahibindenden tokat bölümüne gir oradaki ilanları kendi sitende yayınla satıcı kişinin adı soyadı iletişim bilgilerini falan.
Ben bunda bir sakınca görmüyorum çünkü satıcıların işine geliyor kimse vay efendim sen niye benim ilanımı kendi sitende paylaştın demiyor.Dilerseniz onaylarını alır öyle yayınlarsınız.
Daha sonra bu ilanları facebook sayfanızdada yayınlayın günlük 6TL bütçe ayırın.3 ilan facebooktan yayınlayın ve bunlara 2şer tl lik sponsor reklam verin.En azından siteniz Tokatta yavaş yavaş tanınmaya başlasın.Zaten gönderilere beğeni gelir onlarıda sayfaya davet eder sayfa beğeninizide artırırsınız.
Ancak bunda başarılı olmanın en etkili yolu dikkat çekici bir görsel ve merak uyandırıcı bir açıklama.Bu 2liyi güzel ayarlarsanız güzel sonuçlar alırsınız.
Bence ilan60 güzel.Şimdiden başarılar dilerim.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
boya kontrol inspector
-
-
Ad Soyad
F** Ş**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
FurkanİPEKCİ hocam ilan işi zor sahibinden, hürriyet, milliyet ve birçok ilan sitesi varken bizde iki arkadaş Ankara için kurduk ilan sitesi yaklaşık 6 ay olacak bu aralar hiç ilgilenmiyoruz zaten adam akıllı ziyaretçi bile yok :) Şuan 70 üye ve aktif 60 civarı ilan var sitede. Ayrıca biz birçok kişinin yaptığı gibi başka sitelerden ilan eklemedik ilanları google reklamları ve emlak firmalarını arayarak aldık. Bu iş için zaman, para ve sabırlı olmak şart. Hakkınızda hayırlısı olsun
Sitelerimizi Googlede arayıp organik trafiği artıralım (Dayanışma) >>> https://goo.gl/TTfPYj
xsafa
Developer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Bilgisayar Müh. Öğr.
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
19, (%100)
Boş yorumları dinleme direk başla araştırma yap
Yazılım işleriniz için -> contact@safayasar.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
SEO UZMANI
-
-
Ad Soyad
H** E**
-
-
-
Ticaret
129, (%100)
Hayırlısı olsun, denemekten zarar gelmez. :)
İyi geceler.
https://www.dopinger.com/tr