lostyazilim
tr.link

Artık Projeme Başlıyorum

36 Mesajlar 4.634 Okunma
acebozum
tr.link

07ibrahim07 07ibrahim07 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 27.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek IT Manager
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad İ** D**
  • Mesajlar 953
  • Beğeniler 0 / 218
  • Ticaret 23, (%96)
Facebook'taki tokat ilan gruplarından sürekli paylaşımlar yaparak ordaki ziyaretçiyi kendi sitene çekmeye çalışabilirsin.İlan vermek kolay ve yönetici onayı gerektirmesin ilk başlarda.Uygunsuz ilanları silersin inceleme yaparak.Bu şekilde yavaş yavaş ilerleyebilirsin.

İlk olarak facebookta hemen sayfa aç ve kendin sitene ürün ekle.Sahibindenden tokat bölümüne gir oradaki ilanları kendi sitende yayınla satıcı kişinin adı soyadı iletişim bilgilerini falan.

Ben bunda bir sakınca görmüyorum çünkü satıcıların işine geliyor kimse vay efendim sen niye benim ilanımı kendi sitende paylaştın demiyor.Dilerseniz onaylarını alır öyle yayınlarsınız.

Daha sonra bu ilanları facebook sayfanızdada yayınlayın günlük 6TL bütçe ayırın.3 ilan facebooktan yayınlayın ve bunlara 2şer tl lik sponsor reklam verin.En azından siteniz Tokatta yavaş yavaş tanınmaya başlasın.Zaten gönderilere beğeni gelir onlarıda sayfaya davet eder sayfa beğeninizide artırırsınız.

Ancak bunda başarılı olmanın en etkili yolu dikkat çekici bir görsel ve merak uyandırıcı bir açıklama.Bu 2liyi güzel ayarlarsanız güzel sonuçlar alırsınız.

Bence ilan60 güzel.Şimdiden başarılar dilerim.
seomarkam iFurkan

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
webimgo

iFurkan iFurkan Webmaster Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 01.11.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek İçerik Yazarı
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad K** İ**
  • Mesajlar 729
  • Beğeniler 292 / 158
  • Ticaret 29, (%97)
07ibrahim07 Dedikleriniz çok hoşuma gitti teşekkürler. Mutlaka yapacağım önerilerinizi.

Sahibinden'deki ilanları çekmeyi düşündüm fakat resimlerin üzerinde link var. Ben doğrudan adresleri alıp şahısla yüz yüze konuşup broşür dağıtmayı düşünüyorum. Aynı zamanda dediğiniz gibi de Facebook üzerinden sponsor reklam vermek.

07ibrahim07 07ibrahim07 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 27.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek IT Manager
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad İ** D**
  • Mesajlar 953
  • Beğeniler 0 / 218
  • Ticaret 23, (%96)

takiplekazan adlı üyeden alıntı

FurkanİPEKCİ

bknz: https://tr.letgo.com/tr/sc/karadeniz/tokat

ücretsiz ilan veriyoruz. :)

Aslında anlatmak istediğim şu. Proje fikrin güzel. Ancak rakiplerin çok büyük.

Şöyle düşün. Türkiye'nin belli başlı büyük haber siteleri var. Bende diyorum ki Tokat da haber sitesi kurayım. haber60.com olsun. Tek başına yürütemezsin. Ekibin olacak, ajansın olacak. Bazı işler ekip ister, para ister, güç ister. İlan sitesi, e-ticaret sitesi, haber sitesi vb. siteler tek başına kolay kolay yürütebileceğin işler değildir. Böyle site açamazsın demiyorum ama tek başına belli bir yere kadar ilerler sonra kaderine bırakırsın. Genelde böyle olur.

Ben sahibinden ve letgodan artık nefret etmeye başladım.Letgoda sürekli mesaj sorunu oluyor.İlan silinmeme gibi problemler oluyor.Letgo başlı başına sürekli sorun dahada geliştirilmesi lazım.Ama sadece reklam yapmaktan başka birşey yapmıyorlar.

Sahibindende 3 kaatçı doldu bunlara göz yumuluyor adam 6 senedir müşteriyi dolandırıyor.Dükkan açalı 6 yıl olmuş kanıtlarıyla beraber sunuyoruz hiçbir işlem yapmıyolar.Onay süresi çok fazla bi ilan yayınlyıoruz 6 saatt bekliyoruz.Yada bekleme para ver hemen yayınlayalım diyor ücretler çok fazla aldığı komisyon çok fazla.

Açıkcası yeni bi ilan sitesi çıksa adam akıllı doğru düzgün kuralları oranları olsada ordan alışveriş yapsak diye düşünüyorumç
iFurkan

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 01.11.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek İçerik Yazarı
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad K** İ**
  • Mesajlar 729
  • Beğeniler 292 / 158
  • Ticaret 29, (%97)
07ibrahim07 Haklısınız. Onlar için yapılacak bir şey olduğunu düşünmüyorum artık, sahibinden benim gözümde bir para tuzağı. Bunu kendi projem olduğu için söylemiyorum. Elimden geldiğinde ücretsiz yapmaya çalışacağım her şeyi. Eleman ve ofis iderlerimi karşılasın, fazla parada gözüm zaten yok. Scriptte firma rehberi de olacağı için oradan da gelir biraz. İnsanlara minimum maliyet ile maximum hizmeti vermeyi düşünüyorum. Bakalım nasip.

wmaraci
wmaraci

Maybe Maybe Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 23.07.2016
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Analist
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad Ü** A**
  • Mesajlar 117
  • Beğeniler 29 / 42
  • Ticaret 1, (%100)
FurkanİPEKCİ Yanlış anlamadın umarım hocam.O kadar sevmediğim yer o kadar da büyük konuşmuşum ki eşimiz Tokat Niksarlı sinirim bundan dolayı iki kat :).Büyük konuşma başına gelir sözünün bizzat kanıtıyım ben :D

• Üyelik 01.11.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek İçerik Yazarı
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad K** İ**
  • Mesajlar 729
  • Beğeniler 292 / 158
  • Ticaret 29, (%97)
Maybe Yok yanlış anlamadım hocam bende doğma büyüme Niksarlıyım. :)

ankarali87 ankarali87 ..::ANKARA::.. Kullanıcı
  • Üyelik 30.08.2015
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek boya kontrol inspector
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad F** Ş**
  • Mesajlar 482
  • Beğeniler 213 / 112
  • Ticaret 1, (%100)
FurkanİPEKCİ hocam ilan işi zor sahibinden, hürriyet, milliyet ve birçok ilan sitesi varken bizde iki arkadaş Ankara için kurduk ilan sitesi yaklaşık 6 ay olacak bu aralar hiç ilgilenmiyoruz zaten adam akıllı ziyaretçi bile yok :) Şuan 70 üye ve aktif 60 civarı ilan var sitede. Ayrıca biz birçok kişinin yaptığı gibi başka sitelerden ilan eklemedik ilanları google reklamları ve emlak firmalarını arayarak aldık. Bu iş için zaman, para ve sabırlı olmak şart. Hakkınızda hayırlısı olsun

Sitelerimizi Googlede arayıp organik trafiği artıralım (Dayanışma) >>> https://goo.gl/TTfPYj

• Üyelik 01.11.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek İçerik Yazarı
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad K** İ**
  • Mesajlar 729
  • Beğeniler 292 / 158
  • Ticaret 29, (%97)
ankarali87 Hepimizin hakkında hayırlısı olsun evet zor iş ama imkansız değil. :)
ankarali87

kişi bu mesajı beğendi.

xsafa xsafa Developer Kullanıcı
  • Üyelik 01.08.2016
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek Bilgisayar Müh. Öğr.
  • Konum Erzurum
  • Ad Soyad S** Y**
  • Mesajlar 1534
  • Beğeniler 1234 / 463
  • Ticaret 19, (%100)
Boş yorumları dinleme direk başla araştırma yap

Yazılım işleriniz için -> contact@safayasar.com

nbrknk22 nbrknk22 SEO UZMANI Kullanıcı
  • Üyelik 18.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek SEO UZMANI
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad H** E**
  • Mesajlar 2770
  • Beğeniler 1194 / 724
  • Ticaret 129, (%100)
Hayırlısı olsun, denemekten zarar gelmez. :)

İyi geceler.

https://www.dopinger.com/tr
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al