-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Logistics & Transportation
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
54, (%100)
Merhabalar, ben genelde kendi yaratıcılığımı kullanmaya çalışıyorum. Ancak biryerden sonra takılıp kalıyorum.
Özellikle yazarlarınıza makale başlığı iletirken bu başlıkları nereden buluyorsunuz?
Teşekkürler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Yönetici
-
-
Ad Soyad
Ş** K**
-
-
-
Ticaret
135, (%100)
Bu ve genel olarak yazacağınız kategoride adwords ten faydalanın yazacağınız alana ait kelime bazlı sorgulama yaparak yazı başlığı ve bu metne gorede ayni kelimeleri abartı olmuyacak şekilde özgün yazı ile beraber olarak kullanın
1 kişi bu mesajı beğendi.
Bugün Bizim Yarın Çocuklarımızın.
27207
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Adwords'den bakılabilir ama en mantıklısı kelime öbeği üzerine çalışmak. Ayrıca sosyal medyadan takip edenleri de düşünmek gerek. Kelime kasıcam diye saçma sapan şeyler yazılmamalı. Dikkat çekici olmalı. İnsanlar soru şeklindeki konulara daha çok ilgi gösteriyorlar.
Kelime kuş diyelim mesela. Kuş kelimesinde tek başına çalışmak yerine aranan öbeklere bakmak gerek. Evcil kuşların bakımı gibi. Konuyla alakalı tabii.
Son derece yaygın olan bu hastalık evcil kuşlarımızın ölümüne sebep olabilir mi? gibi bi cümle aklımdan geçiyor. Biraz dikkat çekici, biraz anahtar kelimeye dayalı, biraz kelime öbeğine dayalı. Tabii ne yapılırsa yapılsın ilk düşünülecek olan ziyaretçidir. Google vs daha sonra gelmeli.
1 kişi bu mesajı beğendi.