o yüzden hiç düşünmedinizmi beyler 1 TL nasıl olurda 100 kelime yazıyorlar :)
bir kitap baz alalım ortalama ne diyelim 50bin kelimeden oluşsun toplamda 50bin kelimeyi yazdırmaya çalışsan 500TL eder ee adam 50bin kelime özgün yazabiliyorsa gitsin kitap bassın daha pahallıya satar :) o yüzden makale yazarları 2 makaleyi karşılaştırıp 3 makaleyi elde ediyorlar. kimisi onuda yapmıyor da o ayrı konu.
bir kitap baz alalım ortalama ne diyelim 50bin kelimeden oluşsun toplamda 50bin kelimeyi yazdırmaya çalışsan 500TL eder ee adam 50bin kelime özgün yazabiliyorsa gitsin kitap bassın daha pahallıya satar :) o yüzden makale yazarları 2 makaleyi karşılaştırıp 3 makaleyi elde ediyorlar. kimisi onuda yapmıyor da o ayrı konu.
Kesinlikle, kendimde ara sıra makale yazıyorum normalde 1.25tl ve üstü istiyorum ancak bunu çok buluyorlar. En kötü 1 tl istiyorum onuda kabul etmiyorsa kabul dahi etmiyorum. Giderim dizi izlerim daha iyi geçer o vakit.
Bunu sırf makaleyi yazmak için sağdan soldan birer cümle ile birleştirip sunuyorlar, sonra makaleye suç atıyorlar.
Mesela her zaman yazabileceğim, fikir sahibi olduğum konularda yazmak isterim, müşteriye de bunu belirtirim, ben bu alanda yetkin değilim ama yaz dersen yazarım. Sonuçta herkes 3 5 kelime yazabiliyor.
Ama hem gerçekten konu hakkında detaylı bilgi sahibi olacaksınız, hem de o bilgileri SEO uyumlu bir şekilde aktaracaksınız... haliyle buda biraz vakit istiyor. Millet kolayına kaçıyor.:)