Merhabalar yepyeni bir site açılmış ve bu siteyle arkadaşım sayesinde tanıştım (arkadaşım sitenin sahibi). Aslında çok basit bir oyun fakat diğer oyunlardan çok büyük bir farkı var, bir oyunda akçe, altın vs. gibi şeyler için boş vakit harcarken bu seferki hedefiniz gerçek para oluyor.
Ayrıca sitenin çok hoş renkleri var. Daha doğrusu mor rengi çok fazla sevmezdim fakat bu site cidden sevdirdi. Hoş bir tasarımı var.
Şimdiye kadar 1 tl gibi bir şey birikti hesabımda ama daha yeni açtım bende hesabımı çok fazla olmadı tanıdık sevdiğim bir arkadaşım sitenin sahibi olduğu için ödeme konusunda da sıkıntı yaşamayacağımı biliyorum (sizlerinde tabi).
Bir nevi bu siteyle birlikte çiftlik sahibi oluyorsunuz çiftliğinize tavuk alıyorsunuz zamanla gelişip üretimlerinizden para kazanıyorsunuz aynı çiftlik mantığı. İsterseniz çiftliğinize yatırım yaparak hızlı gelişin, istersenizde zamana bırakın bu işi size kalmış. Ayrıca ödeme yöntemleri de güzel ininal veya banka hesabı.
Sitenin hayvanları da çok hoşuma gitti sırf hayvanları için bu oyunu oynarım. Birde daha sitede reklam yok galiba yeni olduğundan dolayı bu da ayrı bir pozitif yönü tabi illaki ileride olucağından eminim fakat hazır yokken tadını çıkarmak lazım.
He birde şeyden bahsetmek lazım günlük bonuslardan kredi kazanabiliyoruz, yazı tura ile kredi kazanabiliyoruz, siteyi forumlarda tanıtarak veya facebookta paylaşarak kredi kazanabiliyoruz, referanslar ile kredi kazanıp ayrıca referansların yaptıkları üretimin belli miktarını kazanabiliyoruz, sık sık çekilişler yapıyorlar zaten.
Benden bu kadar yeterince anlatmaya çalıştım siteyi sizede bence bundan sonra Çiftlik Merkezi ile çiftliğini kurup para kazanmak kalır.
Referanslı Link: Tıkla
Referanssız Link: Tıkla
Facebook Sayfası: Tıkla