lostyazilim

Google Adsense'den 2. Onay Nasıl Alınır?

23 Mesajlar 2.576 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

mzlmgnhn mzlmgnhn WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 12.02.2016
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Yazar
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad M** G**
  • Mesajlar 535
  • Beğeniler 69 / 40
  • Ticaret 5, (%100)

tecnomedya adlı üyeden alıntı

mzlmgnhn hocam ben kaldırıyorum o zaman direk onu :D

Bence kaldırın zaten bilinen Astroloji siteleri var kimse senin benim sitemdeki burç yorumunu okumaz. :)

wmaraci
reklam

tecnomedya tecnomedya Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 12.02.2016
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Aydın
  • Ad Soyad H** A**
  • Mesajlar 2438
  • Beğeniler 24 / 701
  • Ticaret 8, (%100)
mzlmgnhn hocam aslında en başta astroloji fikri nereden geldi biliyormusunuz, birisi ilk sitemde tanıtım yazısı yayınlamak istedi fakat ücret olarak değil tanıtım yazısına gelecek hit karşılığında :D ilgimi çekti tm dedim tanıtım yazısı astroloji ile ilgili ve 850 kelimelik bir makale siteme ekledikten sonra siteme gelen organik trafiğin %70 o yazı için geldi :D yani kısaca sitemde olan 10 kişiden 7 kişi o yazıyı okuyor oluyordu ve o yazı nerden baksanız 25-30 gün çok sağlam hit aldı ondan ilgimi çekip o kategoriyi yeni siteme koymak istedim :)
mzlmgnhn

kişi bu mesajı beğendi.

TheDestroyer35 TheDestroyer35 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 01.08.2016
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Web Yazılım
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad G** G**
  • Mesajlar 195
  • Beğeniler 7 / 38
  • Ticaret 0, (%0)
500'e yakın içeriğim 5 kere aynı cevanı aldım sonunda google a hem mail attım hem de forumuna yazdım.

Gelen cevabı aynen kopyalıyorum arkadaşlar belki sizin de işinize yarar.

Merhaba,

Yetersiz içerik sayısı içerik sayısını işaret etmemektedir. Özgün olmayan yani başka kaynaklardan kopyalanarak ama birebir ama üzerinde düzenleme yaparak yayınlanan içerikleri de kast etmektedir. Keza yine resim veya video paylaşımı ağırlıklı olup az metin barındıran sayfaların çokluğu durumunda da bu sebep ile reddedilirsiniz.

Dolayısı ile özgün içerik üretmeye devam etmeli, özellikle galeri konularınızda daha fazla metine yer vermeye çalışmalısınız. İlerleyen süreçte tekrar başvuru göndermeyi deneyebilirsiniz.

Bu arada siteniz henüz 3 aylık, istisnai durumlar olsa da genelde başvuru yapan sitelerin 6 aydır aktif olması gibi bir kriter de göz önüne alınmaktadır.

http://olanolmus.com

Buyrun gelin çay içelim
wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al