lostyazilim
tr.link
acebozum
tr.link

dnzbgd dnzbgd WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 01.11.2015
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek İnşaat Teknikeri
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad D** B**
  • Mesajlar 238
  • Beğeniler 10 / 36
  • Ticaret 16, (%100)
telatabi

2 gün boyunca mesai saatlerini es geçip saat 6'dan sonrasını beklediniz. Bunu ticaret yapan insanlar olarak algılayabiliyoruz. Daha öncesinde eft gönderip işlemi iptal eden arkadaslar oldugu için bu forumdan, sadece banka saatleri içinde çalışabiliyoruz. Anlayışınız için tesekkurler, iyi forumlar.
tahsinyaman

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

telatabi telatabi istalya.com Kullanıcı
  • Üyelik 25.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Social Media & Web Solutions
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad Y** S**
  • Mesajlar 683
  • Beğeniler 282 / 122
  • Ticaret 19, (%100)

dnzbgd adlı üyeden alıntı

telatabi

2 gün boyunca mesai saatlerini es geçip saat 6'dan sonrasını beklediniz. Bunu ticaret yapan insanlar olarak algılayabiliyoruz. Daha öncesinde eft gönderip işlemi iptal eden arkadaslar oldugu için bu forumdan, sadece banka saatleri içinde çalışabiliyoruz. Anlayışınız için tesekkurler, iyi forumlar.

Profil ve ticaret geri bildirimleri niçin var? Güvenilir ve guvenilmeyen kişileri ayırt etmek için. Nasıl ki sizin profil yetersiz olmasına rağmen risk alıp iş yapmak istedim siz de profillerden guvenilirlik ölçün derim. Ayrica 2 gün değil. Ilk gün gece 23:00 gibi ayni günde 17:30 gibi mesaj attim. Yani 20 saat ediyor. Yanlış bilgilendirmeyelim. Neyse hayırlı alışverişler @sellcuk beyle anlaştım zaten.
dnzbgd

kişi bu mesajı beğendi.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al