mertcinar
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Üniversite Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Merhaba arkadaşlar şu an elimde yabancidizizle.net var ben bu siteyi normal dizi sitelerinden farklı bir site yapmayı düşünüyorum.
Öncelikli planım güzel bir tema bulmak (Önerilerinizi bekliyorum)
Sonraki yapıcağım iş ise siteye bir sürü reklam almak yerine ücretli üyelik satmak ücretli üyelikten kastım misal aylık 5.90 TL 'ye bütün dizilere full hd bir şekilde reklamsız kaliteli izleme sizce tutarmı yada başka neler yapabilirim bu domainle ekstra olarak tema önerilerinizi bekliyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Ogrenci
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
hocam tüm dizilerin yayın haklarını almanız gerekecektir yoksa telif yersiniz haberiniz olsun ve büyük yaptırımları bulunuyor
https://wmaraci.com/forum/script-alisverisi/interaktif-sozluk-benzeri-php-pdo-yazilim-simdi-indirimde-533214.html
mertcinar
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Üniversite Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
hocam ben yurt dışı lokasyon açmayı düşünüyorum sizce ondada sıkıntı çıkarmı?
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Ögrenci
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
75, (%100)
bulasmayin derim. sahte maillerden tuttunda antiseoya uzuyor bu is.
sercey
Çözümeks Web Tekn.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Web Programcısı
-
-
Ad Soyad
S** C**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Zaten neredeyse bütün dizi/film izleme siteleri yurtdışı lokasyonda bulunuyor. Ancak bildiğiniz gibi ülkemizde sitelerde engelleme sayfa adresi tabanlı değil direkt domain tabanlı yapılıyor.
Dolayısıyla;
- Sizden telif hakkı sebebiyle dizi kaldırmanızı isteyecekler. Kaldırmazsanız mahkemelik olacaksınız. Sonucunda en iyi ihtimal domain erişime kapatılır, en kötü ihtimal para yada hapis cezasıdır. Domain erişime kapatılırsa üyeler "o kadar para veriyoruz birde vpn mi alıcaz" diyecekler
- Telif hakkı ihtarı sonucunda diziyi kaldırırsanız da ücretli üyelik sattığınız için üyeler bir müddet sonra farklı alternatiflere yönelecek. Bu sefer de "O kadar para veriyoruz game of bilmemne bile izleyemiyoruz" diyecekler.
Yani arkadaşın da dediği gibi, ya bu işi adam akıllı yayın haklarını satın alarak yapacaksınız(ki çok büyük bir yatırım demektir bu) yada ücretsiz üyelik ve reklam destekli.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / K
-
Meslek
Web Tasarım - SEO
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Yukarıda ki yorumlar sizi yanlış yönlendiriyor, tıpkı diğer konunuz da ki gibi. (Film sitesine lig tv)
Uzaktan gördüğüm; Kurtlardan adres tarifi isteyen kuzu.
Domaininiz çok güzel, dizi sitesi açmanız herhangi bir sorun yaratmaz ancak aylık üyelik vb gibi şeyler çok uygun değil. Yani dizi sektörü ile ilgilenen kullanıcılar satın almazlar.
mertcinar
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Üniversite Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Çok teşekkür ediyorum içimi rahatlattınınız
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Turizmci
-
-
Ad Soyad
K** A**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Başarılar dilerim ancak ücret ödeterek dizi izletmek pek mümkün olmaz sanırım. Birçok sitede diziler mevcut çünkü.