lostyazilim
tr.link

Kullandığım Eklentinin Kodlarını Siteye Entegre Etme

6 Mesajlar 787 Okunma
lstbozum
tr.link

jagu jagu WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 15.07.2016
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Muhasebe
  • Konum Tekirdağ
  • Ad Soyad F** Y**
  • Mesajlar 94
  • Beğeniler 30 / 5
  • Ticaret 1, (%100)
Kullandığım ve cok başarılı olan kısa kod eklentim olan Kalimah Shortcodes kısa kod eklentisini eklenti olarak değilde kodlarını wordpresse ekleyip kullanma şansım varmı

Kısaca bu eklenti ile yayında olan makaleler bu uygulamayaı durdurunca hepsi bozuluyor bende istiyorum ki bunun css js vs kodlarını wordpres temasına filan ekleyerek bu sorunu çözebilirmiyim yardımlarınızı beklıyorumn

wmaraci
reklam

GokhanKara GokhanKara Whatsappla.com Kullanıcı
  • Üyelik 17.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Grafiker
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad G** K**
  • Mesajlar 1421
  • Beğeniler 760 / 545
  • Ticaret 21, (%100)
Merhaba,
Eklentiyi .zip haline getirip link paylaşırsanız incelemek isterim.

Profesyonel Tasarım & Wordpress Tema / Eklenti hizmeti - http://whatsappla.com/@gokhankaraofficial

• Üyelik 15.07.2016
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Muhasebe
  • Konum Tekirdağ
  • Ad Soyad F** Y**
  • Mesajlar 94
  • Beğeniler 30 / 5
  • Ticaret 1, (%100)
eklenti zaten .zip şeklinde linkinide verdim

• Üyelik 17.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Grafiker
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad G** K**
  • Mesajlar 1421
  • Beğeniler 760 / 545
  • Ticaret 21, (%100)

jagu adlı üyeden alıntı

eklenti zaten .zip şeklinde linkinide verdim

İnceledim fakat bir den fazla dosya var. Temanıza eklemenizi önermem çünkü dosya yol bağlantıları ve fonksiyonları eklenti optimizasyonuna göre yazılmış.

Profesyonel Tasarım & Wordpress Tema / Eklenti hizmeti - http://whatsappla.com/@gokhankaraofficial
wmaraci
wmaraci

• Üyelik 15.07.2016
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Muhasebe
  • Konum Tekirdağ
  • Ad Soyad F** Y**
  • Mesajlar 94
  • Beğeniler 30 / 5
  • Ticaret 1, (%100)
bu eklentiyi durdurduğum zaman 100 e yakın konumu bu eklenti üzerindne oluşturdurduğum için hepsi bozuluyor peki bu verdiğim kodlara göre css js vs. yazılamazmı konularımın bozulmaması için

eklenti ile tab menum

eklentiyi durdurunca

[tabs type="horizontal" width="100%" height="100%" active_background_color="#ffffff" active_text_color="#000000" background_color="#e61739" text_color="#ffffff" animation="fade" tabs_align="start" style="fourth-style" ]
[tab icon="fa fa-bookmark-o" title="Açıklama" ][/tab]
[tab icon="fa fa-file-image-o" title="Özelikler" ][liste1][/tab]
[tab icon="fa fa-caret-square-o-right" title="Popüler Yorumlar" ][content_box width="100%" height="100%" type="pattern" text_color="#000000" pattern_name="gplaypattern" parallax="false" ][yorum1][/content_box][/tab]
[/tabs]

• Üyelik 17.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Grafiker
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad G** K**
  • Mesajlar 1421
  • Beğeniler 760 / 545
  • Ticaret 21, (%100)

jagu adlı üyeden alıntı

bu eklentiyi durdurduğum zaman 100 e yakın konumu bu eklenti üzerindne oluşturdurduğum için hepsi bozuluyor peki bu verdiğim kodlara göre css js vs. yazılamazmı konularımın bozulmaması için

eklenti ile tab menum

eklentiyi durdurunca

[tabs type="horizontal" width="100%" height="100%" active_background_color="#ffffff" active_text_color="#000000" background_color="#e61739" text_color="#ffffff" animation="fade" tabs_align="start" style="fourth-style" ]
[tab icon="fa fa-bookmark-o" title="Açıklama" ][/tab]
[tab icon="fa fa-file-image-o" title="Özelikler" ][liste1][/tab]
[tab icon="fa fa-caret-square-o-right" title="Popüler Yorumlar" ][content_box width="100%" height="100%" type="pattern" text_color="#000000" pattern_name="gplaypattern" parallax="false" ][yorum1][/content_box][/tab]
[/tabs]

Eğer html css yazabiliyorsanız bu tarz bir kod yazın ben onu kısa kod haline getireyim. Sadece bu ise tabiki.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al