-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Kendi halimdeyim
-
-
Ad Soyad
İ** Y**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
1. Bomba atmanın bir tekniği var mı? Bence var çünkü ben bombayı amele gibi atıyorum, diğer oyuncuların ise çok değişik atış stilleri var. Mesela hemen yanına flaş atabiliyorlar ve anında patlıyor, ben atmak istediğimde duvardan duvara gidiyor bir de patlaması uzun sürüyor. Adam zaten bombayı görünce arkasını dönüp etkilenmiyor :).
2. Kanas denilen silahı daha pratik kullanmanın bir yolu var mı? Ben dürbünü açıp adamı vurana kadar çoktan kurşunu yemiş oluyorum. Bunu oyuncu mouse ile yapabilir miyim?
3. Kanas kullanırken dikkat ettim de ben hedefi aim ile takip edip vuruyorum ve böyle yapmak zor oluyor. Pro oyuncular ise tetiğe bastıktan sonra aimi hedefe götürüyor. Saçma gelebilir ama gerçekten böyle. Tabii bu pro oyuncuları yaptığı şey çok kısa sürede oluyor. Bunu pratikleştirmenin bir yolu var mı?
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisi
-
-
Ad Soyad
F** A**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Bombayı sağ tuş ile atarsan dibine bırakıyor.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Freelance
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
28, (%100)
Bombayı atarken sol click ile değil, sağ click ile atarsanız hemen önünüze düşer. Bomba atmanın bir sürü püf noktası mevcut. Bunu youtube'da araştırıp izleyerek öğrenebilirsiniz. Tüm silahların da bir kullanış biçimi, taktiği var elbette. Mesela AK-47 ile yakın mesafeden kafayı tararsanız mermiler dağa taşa gider. Gövdeye çalışmalısınız. Ya da P90 ile ateş ederken ayağa doğru tutarsanız HS oranınız yüksektir. Zamanla bunları öğrenir, daha iyi bir player olursunuz.
2 kişi bu mesajı beğendi.
Backhoe
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yatırımcı
-
-
Ad Soyad
B** Y**
-
-
-
Ticaret
13, (%92)
1 - Bomba atmanın bir değil,bir çok tekniği var.Her harita,her atılmak istenen bölge ve her amaca göre farklı atış tarzları ve hesaplamaları mevcut.Steam Atölyesinde kullanıcılar tarafından yapılan ve 5 yıldız alan haritanın sonuna Smoke ekleyerek aratırsanız Bomba antrenmanı için haritaları bulabilirsiniz.Örn : "Cache Smoke" - "Dust II Smoke" gibi.(bu haritalar bombayı nereden nereye atarsanız nereyi kapatırsınız,nereden nereye hesaplayıp atabilirsiniz gibi şeyleri çizgi halinde gösteriyor.)
2 - AWP kullanmanın da pratik yöntemleri tabii ki var,Profesyonel eSpor oyuncuları anne karnından bu şekilde çıkmış oyuncular değil veya özel bir yetenekleri yok.Sadece daha fazla training yaparak daha iyi yerlere gelmiş insanlar.Aynı antrenmanları uygularsan,aynı şekilde gelişmemek için hiç bir neden yok.AWP için önerebileceğim şeyler mesafe ne kadar uzak olursa olsun 2.dürbün(en yakın) halini kullanmayın.İlk ve daha az yakınlaştıran dürbün her zaman daha iyidir çünkü İkinci sağ tıklamada tam hedefe mermi tutturmak ve flickshot olarak tabir edilen ani refleks vuruşlarını ikinci dürbünde yapmanız imkansıza yakındır çünkü ekran daha küçülmüş durumdadır.Oyuncu mouse'u olarak bahsettiğiniz şey ise "otomatik tuşa atama" dan bahsettiğimiz macro ise bu oyuncuların yapacağı en aptalca şeydir neden diye soracak olursanız bu durumda siz değil,mouse oynamış oluyor.Mouse'u iyileştirmek için DPI değeri daha yüksek bir mouse alman uygun olacaktır.eSpor oyuncularının mouseları genelde DPI odaklıdır.
3 - Anladığım kadarıyla AWP oynamayı seven bir oyuncusunuz,bunu pratikleştirmenin tek yolu daha fazla Training,training,training... Atölye'ye AWP Training yazarsan bir çok AWP Antrenman haritası bulabilirsin.Son kez unutmadan ikinci dürbün yokmuş gibi oyna.
Bol şanslar :P Umarım işine yarar.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
SEO
-
-
Ad Soyad
A** Z**
-
-
-
Ticaret
20, (%95)
CS:GO'da Atölye haritaları var yani alıştırma için oluşturulmuş haritalar. o haritalarda aim kasabilirsiniz pistol, ak47 gibi silahlar için.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
E-Ticaret Yöneticisi
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
İndirimli alabileceğim bi yer var mı?
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
İçerik Danışmanı / SEO
-
Ad Soyad
F** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bombayı sağ click atarsan önüne atar hemen. Awp için de bol bol ölüm maçına girip antrenman yapmalısın. :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Web Yazılım
-
-
Ad Soyad
B** Ç**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Ses kas, çok faydası olur. Bombalamayı da ona göre yaparsın. Onun haricinde yüksek tutma bombayı atacağın hedefi. Flash candır. Kör et , vur. Kör et , vur :)
Rütbesi keleş olan kullanıcıları izle, keleşi nasıl kullanıyor bak. Keleş kullanımı aim kafaya alınır ve oturma tuşu ile aynı anda aim kafadan vücuda indirilir. Temizzzz ;)