-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Kamu
-
-
Ad Soyad
E** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Wordpress ile kurmuş olduğum ve tek başıma geliştirmeye çalıştığım bir bloğum var. Bu işlerde çok yeniyim. Şuan için herhangi maddi bir düşüm yok. Web tasarım, grafik tasarım, web yazılım, wordpress, seo gibi konularda kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Bu konularda bana yardımcı olabilecek, fikir verebilecek, bilgi birikiminden faydalanabileceğim, çıkarsız ve karşılıksız da bilgi paylaşımında bulunabilecek arkadaşlar, ustalar arıyorum.
Niyetim kimseyi bunaltmak yada daraltmak değil, sadece bu çevreden çok uzağım ve bu yüzden bir kaç arkadaşlarla tanışıp fikir alışverişlerinde bulunmak, skypedan ufak tefek sorular sormak için kendime yardımsever insanlar arıyorum.
Teşekkürler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Bilgisayar Muhendisi
-
-
Ad Soyad
Ö** H**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Merhaba,
Nacizane olarak ilk yorumu ben yapayim.
- Web tasarım, grafik tasarım, web yazılım, wordpress, seo
Eger yeteneginiz yoksa web tasarim + grafik tasarım isini eleyin, hem ugrasmaniz gereken konular azalir, hem daha iyi organize olursunuz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Kamu
-
-
Ad Soyad
E** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Tasarım ile alakam, bloğun görsellerini kendim düzenleyecek, ufak rütuşlar ile ihtiyaçlarımı karşılayacak kadar. Zaten ciddi anlamda photoshop ya da illustrator öğrenmek boyumu aşan bir konu. Çat-pat seviyesine getirmeye çalışıyorum kendimi.
Yorumunuz için teşekkür ederim.
1 kişi bu mesajı beğendi.