Teklifler bir nevi tamam demektir.Yani sizin Teklifinizi kabül edersem 24 saat içinde ödemenizi yapmanız gerekiyor..Keyfi teklifler verilmemesi adına diyorum..
Domainler en ucuzu 100 lira en fazlası ise 700 liradır.Yani Fiyatlarınızı bu şekilde veriniz.100-700 arasıdır domainler.Teklif yapmaktan çekinmeyin.Ciddi alıcıysanız teklif sununuz lütfen.Benden fiyat istemeyiniz Teklif yapınız.Tedavisi domainin net uzantısıda mevcuttur.
Rica Ediyorum Ciddi alıcıysanız Teklifinizi pm ile iletin.Kaç kişi soruyor Ciddi iseniz Teklif iletin diyorum Dönüş bile yapmayanlar var..Aynı durumda sizde olsanız sizde eminim aynı şeyi yazarsınız.
Ödemelerinizi havale ve eft yaparak hesabıma yapabilirsiniz.Ayrıca 400 tll civarı üstü domainlerde gittigidiyor üzerinden kredi kartınızla komisyonunuzu karşılamak üzere domaini teslim alabilirsiniz.Bu gibi durumlarda güvenlik gereği önce ödemenizin onaylanması gerekir ardından domain aktarılır.***'da bir çok referansım mevcuttur.
Satılan domainlerin üstü karalanmıştır.
Çok güzel sizlere para kazandırabilecek kaliteli domainler hepsi..Ciddi projeleriniz varsa kaçırmamanızı öneririm..