-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Bilgisayar Programcısı
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
İnsan inanırsa her şeyi başarır. Siz elalemi umursamayın, he tamamen de takmayın demiyorum ama kendi yolunuzda ilerleyin. Ben yüzlerce domain aldım, takas yaptım sattım ancak sadece içime sinenlerden para kazandım.. Umarım istediğinizi yaparsınız.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Yönetici
-
-
Ad Soyad
Ş** K**
-
-
-
Ticaret
135, (%100)
Domain seçtiğiniz alanlara uygun değil öte yandan kotu bir alan adi ilede güzel isler yapılabilir elbette ancak bunun icin sağlam ekip ve para zaman 3 lüsü gerekiyor fikir bol beyin fırtınası konusunda iyi bir milletiz ancak uygulamalarda ve ekip islerinde kisacasi yürütmede sorunlar yaşıyoruz genel olarak çoğumuz sabir edemiyoruz birde öte yandan birçok kişi yaptığı iste başarısız olup projeyi çöpe muhakkak atmıştır bir şekilde buda kişiye tecrübe kazandırır düşündüğünüz proje icin farklı alternatifler bakmaktan kaçınmayın alan adi olarak domain sizin kimliginizdir sizi 1 adim rakip ve cevrenizde planladiginiz alanda öne taşır eleştiriler haklida olsa bazı kişilerin yorum yaparken kırıcı olmak yerine bilgi sahibi olduğu konularda yönlendirici olmasını oneriyorum farklı konularda açılmış konulara sırf yorum yada egolarını tatmin edici agizlarla konuşmanın kimseye faydası yok burası web portalı mahalle arasındaki kahvenin okey masası değil ve konu sahibide okeyde ki ortağınız değil iyi forumlar
2 kişi bu mesajı beğendi.
Bugün Bizim Yarın Çocuklarımızın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirme
-
-
Ad Soyad
O** Ö**
-
-
-
Ticaret
39, (%100)
Hocam böyle beyin fırtınası olmaz.
Böyle kişisel görüş paylaşımıda olmaz.
Ben projesinde değilim çünkü o bir fikirdir başarılı da olabilir başarısızda olabilir.
Ben en çok domain bende site sizden kısmına takıldım.
Yani siteyi ben yapacaksam neden domaini sizden alayım ki? Kendim yaparım zaten... Domaini satın almak emek gerektirmiyor. Ne olacak bir a fazla olur en kötü.. Ama böyle proje ortaklığı olmaz...
TNT
Aforizmalar...
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Bilişim
-
-
Ad Soyad
H** F**
-
-
-
Ticaret
44, (%100)
Merhaba hocam!
Domain adına bakınca aklıma gelen ilk olarak çeviri sitesi gibi geldi açıkçası. Yorumları okuduğum zaman ise bazı yorumlar için özellikle olumsuz yönde yazılanlar için ''ne kadar çok bilen bir milletiz'' demek geldi içimden ! Millet bırak destek olmayı köstek olmak için elinden geleni yapar hale gelmiş. Gerçekten yazık bize.
Projen içinde valla ne söylesem yalan olur çünkü hiç ilgi duymadığım bir alan :) hayırlısı olsun demek en iyisi :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
natuka
Domainlere fısıldayanadam
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
55 / E
-
Meslek
Turizm
-
-
Ad Soyad
C** Ç**
-
-
-
Ticaret
54, (%100)
Olmaz olmaz demeyin,ya tutarsa ya olursa diye bir kavram vardır insanların hayatında ve bu yaşama bağlar bizi.
İnanmak başarmanın yarısıdır ya,bütün mesele bu.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Haberevi.com,net,org
BiletBudur.com
Kipirdak.com