-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
231, (%100)
Bir vakit Avrupa yakasında çalıştığım ajansa giderken 2 saat gidiş, 2 saat dönüş yolunu çekiyordum. Ayrılma sebebimde yine bu yol oldu, her köprü trafik sorununu çözecek diye yapılıyor ama aslında her köprü 5 milyon nüfus çekiyor megakente. Birde şeyi hiç unutmam, 2020 Olimpiyat vaatlerinden birisi bu trafiği yok etmekti. Çözüm köprüyle, tünelle olmuyor, eğitimli ve bilinçli şoför olmak ile oluyor :)
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Research Analyzer
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Kesinlikle, şahsen 6 yıl boyunca her gün bu işkenceyi çektim. İnsanlar artık çileden çıkmış durumda. Özel sektörde çalışma koşulları zaten belli. Evden çıktığımız anda işe gidebilmek için savaş veriyoruz. Burada geçen süre ise yılda 22 güne tekabül ediyor. Bu günlerin hesabını ise kimse vermiyor..
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bunun TEK çözümü yolları arttırmak değil, İstanbul'a göçleri engellemek. İnsanlar doğal olarak kendi memleketlerinde bulamadıkları iş imkanlarını burada buluyorlar.
3 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
SARUHAN HOLDING - Fakir Elektr
-
-
Ad Soyad
Ç** K**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Dışa bağımlı olursak. Tarımı bitirirsek doğu gelir batıya. Doğuya önem verilse eğitime önem verilse bunlar olmaz.
Bide Suriyeliler de cabası. Kimi fakir kimi zengin. Onlarında arabası olsa buna ekleniyor her türlü.
1 kişi bu mesajı beğendi.
cagdaskorkmaz.com.tr
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Grafik Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
76, (%100)
Trafik gerçekten insanı yoruyor stres sinir oluyor zamanında varılmıyor seanslara yetişilmiyor cuma akşamı ayrı bir yoğunluk oluyor
Gece saatlerinde 15 dakika ulaşırım hedefe
Akşam saatlerinde trafik ile 1 saat 30dk+ fazladan ulaşırım hedefe arasındak BÜYÜK FARK
www.osmanlidavetiyeci.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
--
-
-
Ad Soyad
E** B**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Bu konuda kesinlikle hak veriyorum ama şöyle düşünün birde ben Edirne'de yaşıyorum artık ama İstanbul'a sürekli gidiyorum her gördüğümde çoğu arabanın içinde 1 kişi var trafik sorunlarından biri de bence bu toplu taşımaya kullanmayı teşvik edilmesi gerekiyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Kalite
-
-
Ad Soyad
F** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Memleketlerinde iş imkanı,sigorta imkanı bulamayan,fazla saat çalışarak az para alan insanlar mecburen göç ediyor.Eğer iş imkanı İstanbul üzerinde toparlanırsa,ne yazıkki sayı kim bilir kaç katı daha artacaktır.Hakkımızda hayırlısı olsun.