-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Social Media Expert
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba beyler bi firmadan vds aldım. Detek Taleplerine 2 gün sonra cevap verdiler. iade istedim talebiniz uygunusuzdur vs. vs. biraz beklettiğimiz için özür vs dediler en sonunda tartıştık fiirmaya ve çalışanlara hakaret ediyosunuz hesabınız kötüye kullanım olarak işaretlendi diyip geçtiler. Böyle firmalardan uzak durun.
Ek Olarak: ilk olarak ticketi cuma günü açmıştım. O zamanlar geçiştirici cevaplar verdiler taa 2 saat sonra sonrada ticketlere daha 2gün sonra cevap geldi.
KralFx
WM Aracı
E-Mail Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
tasarımcı
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
105, (%100)
hangi firma hocam benim çalıştıgım firmalar extrem bir durum olmadıkca 1 sat ıcınde yanıt verırler genelde hangi firma ile calısıyorsunuz
Hermes
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Seo | Sosyal Medya | Yazılım
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
90, (%98)
Gerçek bir firmanın böyle birşey yapacağını sanmıyorum. Siz bir firmadan mı hizmet aldınız yoksa ucuz diye bir şahıstan mı?
Ayrıca nereden aldığınızı yazarsanız, sorunlu biryer ise, başka arkadaşlarda bulaşmasın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Social Media Expert
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hermes hocam elitclass.net diye bir firmadan aldım. KralFx Benimde normalde çalıştığım firmalar öyle veridyen gibi. Ucuza vds satıyo basit işimizi görsün diye aldık. İşi zorlaştırdılar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Bilişim / İnternet
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Yeterli personeli ve parasi olmayan bu hosting isine neden girer anlamiyorum. Aslinda bizlerde de hata var 2 kisi bi araya gelip bir whm kuruyor 2 server kiralayip hosting isine giriyor ucuz urun yapiyorlar ve bizlerde bunu aliyoruz, almayin aldirmayin bilgisi ve personeli olmayan da bu ise bulasmasin arkadas! 2 kisilik host firmasimi olur biri tuvalete gitse digeri mi destek verecek gece uyumayacaklar mi?
Nerede ucuz hosting konusu konusu acilsa hemen siparis verildi arkadas cok ilgili diye referans yaziyoruz bunlarin turemesindeki en buyuk sebep bizleriz. Kimse hosting tavsiyesi istemesin Tr de calisilacak firmalar belli zaten prim vermezsek tureyemezler.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Yönetici
-
-
Ad Soyad
Ş** K**
-
-
-
Ticaret
135, (%100)
Kendi Alt yapısı olmayanın bir başkasının proje ve işi için Alt yapı Sağlaması beklenemez zaten geçmiş olsun
Bugün Bizim Yarın Çocuklarımızın.